كاچي
شنبه 30 مرداد 1389 5:40 AM
مواد لازم: آرد گندم يك پيمانه، كره 100 گرم، شكر 2 پيمانه، گلاب يكچهارم پيمانه، زعفران ساييده شده به ميزان دلخواه، آب 3 پيمانه طرز تهيه: ابتدا آب و شكر را در ظرفي ريخته و روي حرارت ملايم اجاقگاز بگذاريد تا شكر در آب حل شود. سپس زعفران را به مواد اضافه كنيد تا مخلوط آب و شكر قوام پيدا كند. شيره قوام يافته بايد مانند شيره مربا غليظ و كشدار شود. دقت داشته باشيد گلاب را در مرحله پاياني قوام آمدن شيره اضافه كنيد تا عطر آن از بين نرود. بعد از اين مرحله كره را در يك ظرف ريخته و روي حرارت ملايم اجاق گاز قرار دهيد. پس از اينكه كره آب شد، آرد گندم را به آن اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد تا آرد تغيير رنگ پيدا كرده و طلايي متمايل به قهوهاي شود.براي اينكه از كافي بودن ميزان سرخ شدن اين مخلوط آردي مطمئن شويد، با يك قاشق چايخوري كمي از آرد سرخ شده را داخل آب بريزيد اگر حباب از آن خارج شد به معناي سرخ شدن آرد است.پس از آماده شدن آرد، شيره را به آن اضافه كنيد و مرتب آن را روي شعله ملايم اجاق گاز به هم بزنيد. اين مرحله حداقل يكربع به طول ميانجامد.در اين مرحله بايد كاچي را دم كنيد. بنابراين قابلمه را روي شعله پخشكن قرار داده و روي در آن دمكني بگذاريد. حالا اجازه بدهيد تا حدود نيم ساعت تا 45 دقيقه كاچي دم بكشد. بعد از اين مدت آن را در ظرف مورد نظر بريزيد و سرو كنيد. غلظت كاچي بايد مانند فرني نه خيلي سفت و نه خيلي شل باشد.
چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا 2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا 3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا 4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا
پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com
تالارهای تحت مدیریت :
مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه