0

فضیلت انتظار نماز

mohsenh
mohsenh
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 1156

فضیلت انتظار نماز
دوشنبه 8 اسفند 1390  11:43 PM

۱ ـ پیامبر خدا صلّى الله علیه و آله : تا نماز را انتظار مى کشید ، از نیکى جدایى ندارید.
۲ ـ انتظار کشیدن نماز پس از نماز، گنجى از گنجهاى بهشت است.
۳ ـ هر کس در مسجد، نماز را انتظار مى کشد ، در نماز است.
۴ ـ آن که در مسجد به انتظار نماز نشسته است ، همچون عبادت کننده است وتا آنگاه که به خانه اش باز گردد جزو نمازگزاران نوشته مى شود.
۵ ـ ابو سعید خدرى: پیامبر خدا صلّى الله علیه و آله گفت: آیا شما را به چیزى راهنمایى نکنم که خدا خطاها را با آن مى پوشاند وبر نیکیها مى افزاید؟ گفته شد: چرا ، اى پیامبر خدا . فرمود : وضوى کامل گرفتن با همه سختیها و فراوان گام برداشتن به سوى این مسجدها وانتظار کشیدن نماز پس از نماز[۱].
۶ ـ امام صادق علیه السّلام : پیامبر خدا صلّى الله علیه و آله فرمود: به انتظار نماز نشستن در مسجد، عبادت است تا آنگاه که حدثى از او سر نزند. گفته شد: اى پیامبر خدا، چگونه حدثى؟ فرمود: غیبت کردن[۲] .
۷ ـ پیامبر خدا صلّى الله علیه و آله : هیچیک از شما نیست که با طهارت از خانه اش بیرون آید و با جماعت مسلمانان نماز بگزارد سپس به انتظار نمازى دیگر بنشیند ، جز اینکه فرشتگان مى گویند: خدایا او را بیامرز، خدایا بر او رحم کن.
۸ ـ در سفارش به علىّ علیه السّلام : اى علىّ، سه چیز درجه و سه چیز کفّاره و سه چیز هلاک کننده و سه چیز نجات دهنده اند. امّا آن سه که درجه اند: وضوى کامل گرفتن در سرماى شدید و انتظار کشیدن نماز پس از نماز ....
۹ ـ عثمان بن مظعون: به پیامبر خدا صلّى الله علیه و آله عرض کردم: اى پیامبر خدا، مى خواهم چیزهایى را از شما بپرسم . فرمود: اى عثمان ، آن ها چه هستند؟ گفتم: من مى خواهم راهب شوم . فرمود: اى عثمان ، این کار را مکن، همانا رهبانیّت امت من، نشستن در مسجدها و انتظار کشیدن نماز پس از نماز است[۳].
۱۰ ـ امام علىّ علیه السّلام : منتظر رسیدن وقت نماز (دیگر) پس از نماز، از زایران خداوند جلّ جلاله است و بر خداوند متعال رواست که زایرش را گرامى دارد و هر چه مى خواهد به او بدهد[۴].
(۴) در تحف العقول به جاى «پس از نماز»، «پس از عصر» دارد.

منبع:موسسه جهاني سبطين

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها