ترفند ...... بك آپ گيري.... در نوكيا هاي سري 60 ورژن 3
دوشنبه 8 اسفند 1390 6:09 PM
سلام دوستان
حتماً تا حالا براي شما هم مثل من پيش اومده كه به علت هاي مختلف مجبور به فورمت كردن ، گوشيتون و يا مموري كارتتون شديد
و با داشتن اطلاعات مهم در گوشي و مموري كارتتون از فيلم و عكس گرفته تا مسيج و دفترچه تلفن و Note شايد گاهي اوقات با عذاب وجدان اين كار را كرديد
در اينجا ميخواهم روش بك آپ گيري در نوكيا هاي سري 60 ورژن 3 را به شما آموزش بدم
با من همراه باشيد :
************************************************** **
براي بك آپ گرفتن بايد اين مراحل را طي كنيد
الف - بك آپ گرفتن از عكس و فيلم و موسيقي :
براي اينكار ؛ موبايلتون را بوسيله Nokia PC Suite به كامپيوتر وصل كنيد و خيلي راحت بريد سراغ فايلهائي كه عكس و فيلم و موسيقي در موبايلتون هستش ؛ بخصوص در مموري كارتتون ( Images - Sounds - Videos ) و اينهارو روي كامپيوترتون كپي كنيد
ب - بك آپ گيري از nots :
روشي كه من بكار ميبرم ؛ send كردن اينها به يك موبايل ديگه هستش و بعد از فورمت كردن از اون گوشي به گوشي خودم ميفرستمشون
البته يك راه ديگه هم داره:
روش بك آپ گرفتن از notes و ذخيره آن در كامپيوتر
1 - به قسمت Office رفته و Notes را انتخاب كنيد
2 - در داخل notes بر روي نوت مورد نظر رفته و بدون باز كردنش ..فقط پررنگ ميشه
3 - در اين حال options را زده و send را انتخاب و از ليست موجود Via text message را انتخابذ كنيد
4 - همون طور كه مشاهده ميكنيد note شما تبديل شد به يك Text msg در اينجا بايد close را انتخاب كرده و سپس Save to Drafts را انتخاب كنيد
5 - با روش بالائي ..كليه note هاي خودتون را وارد Draft ميكنيد
6 - حالا موبايلتون را با كابل و به حالت PC Suite به كامپيوتر وصل كنيد
7 - در داخل My Computer برويد و Nokia Phone Browser را انتخاب و بعدش آيكون موبايلتون را كليك كرده و وارد Messages بشويد
8 - و در داخل Messages وارد Draft شده و از اونجا متن مورد نظرتون را بازكنيد
9 - حالا با انتخاب كل متن و كپي كردن آن ميتوند ...مطلب مورد نظر را در notepad يا هر برنامه مناسب ديگري وارد كرده و ذخيره كنيد ....
البته روش هاي ديگري هم ممكنه وجود داشته باشه كه از ديگر دوستا ن در خواست داريم ما رو راهنمائي كنند ...
ج - بك آپ گرفتن از sms ذخيره شده در مموري كارت
1 - براي اين كار ابتدا بايد موبايلتون را به كامپيوتر وصل كنيد...البته در حالت Data transfer يا همون Mass storage ........حالا گوشيتون به صورت Offline در اومده
جهت ياد آوري لازمه كه شما محل ذخيره مسيج را ، فون مموري قرار بديد و از تم خود نوكيا استفاده كنيد و اگر نرم افزار فعالي در مموري كارت داريد ، غير فعال كنيد بخصوص نرم افزار هاي امنيتي و بلك ليست را..تا با ارور عدم امكان اتصال موبايل به كامپيوتر مواجه نشيد
2 - ابتدا بايد ، يادتون باشه كه ، كامپيوترتون بايد بتونه فايل هاي مخفي رو نشون بده...براي اطمينان از اين موضوع بريد و در قسمت tools و folder options را انتخاب و در داخلش به View برويد و در آنجا هم ، دقت كنيد كه Show hidden files and folder-ON بايد تيك داشته باشد
3 - به My Computer كامپيوترتون رفته و درايو مربوط به مموري كارت گوشيتون كه اسمش ، اونجا مشخصه را ، باز كنيد و در داخلش ، وارد فولدر Private بشويد
4 - در داخل فولدر Private به دنبال folder : 1000484b بگرديد
5 - بعد از پيدا كردن فولدر فوق به داخلش بريد و بدنبال پوشه اي بنام Mail يا اينكه Mail2 برويد
اين پوشه ، در واقع محل ذخيره ، همه sms هاي ، داخل مموري كارتتون هست...
6 - اين پوشه Mail يا Mail2 را در كامپيوترتون كپي كنيد و بعد از فورمت كردن ، مموري كارتتون و كپي كردن اين فولدر در همون مسير قبلي يعني در مسير E:\private\1000484b
ميتونيد ، دوباره ، تمام مسيج هاي ذخيره شده قبلي در مموري كارت را داشته باشيد
البته چون من خودم ، آدم محتاطي هستم از خود همين folder : 1000484b كلاً ، كپي ميگيرم تا اگه احياناً مشكلي براي اين فولدر در زمان ، فورت پيش اومد ( كه معمولاً نمياد ) به مشكلي بر نخورم
تذكر : اين توضيح من ديگه ترفند در ترفند هستش
شما ميتونيد به جاي طي مراحل 3 تا 5 به راحتي با استفاده از امكان Search كامپيوتر خودتون اين فولدر Mail و Mail2 را پيدا كنيد و بعد بقيه ماجرا...
تذكر بعدي : ممكنه براتون ؛ اين سوال پيش بياد كه آيا ميشه از مسيج هاي داخل فون مموري ، بك آپ گرفت يا نه؟
بايد بگم كه مستقيماً نه و اونهم بعلت سطح حفاظتي ( security level ) بالاي اين نوع سيمبين هستش كه امكان دستيابي به فايل هاي سيستم در اون ، امكان پذير نيست و البته اين يك برگ برنده ، سيمبين 9.1 هستش و به همين خاطر تا حالا نتونستند براي اون ويروس بنويسند
ولي ما كه بي كار نميشينيم .....حالا ميخوام يك راه براي دورزدن سيمبين 9.1 و 9.2 به شما ياد بدم
يك روش كه به نظر من جواب مي ده ، اينه كه
**** بك آپ گرفتن از sms ذخيره شده در فون مموري ( Phone Memory )
ابتدا با همون روشي كه گفتم در اون پست ، بريد داخل فولدر private و بعد
folder : 1000484b
بعد از پيدا كردن فولدر فوق به داخلش بريد و بدنبال پوشه اي بنام Mail يا اينكه Mail2 برويد
اين پوشه ، در واقع محل ذخيره ، همه sms هاي ، داخل مموري كارتتون هست...
اين پوشه Mail يا Mail2 را در كامپيوترتون كپي كنيد و بعد از اين كار بايد اين پوشه Mail يا Mail2 را پاكش كنيد و بعد موبايلتون را از حالت Data transfer يا Mass storage در بياريد حالا اگر بريد به اين مسيري كه به شما ميگم :
Messaging => Options => Settings => Other => Memory in use
و اونو بزاريد روي memory card از شما سوال ميشه براي كپي كردن مسيجهاي ذخيره شده در فون مموري بر روي مموري كارتتون و شما خيلي راحت با اين روش تمام مسيجهاي موجود در فون مموري را وارد مموري كارت ميكنيد و بعد با همون روشي كه قبلاً گفتم از اين مسيجها ، بر روي كامپيوترتون كپي و بعد از فرمت گوشيتون ميتونيد اونهارو وارد موبايلتون كنيد
مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو
مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه
صفحه اختصاصی:
اولین مدرسه عشق که تأسیس شد / درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی / اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی