0

صندوق انتقادات وپیشنهادات تالار اقـــــــــــــــــــــــــــــــــــتصاد

nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

پاسخ به:صندوق انتقادات وپیشنهادات تالار اقـــــــــــــــــــــــــــــــــــتصاد
جمعه 25 بهمن 1392  7:32 PM

نقل قول mohsen_alavi

سلام مجدد

ببینید باید اول کاربرا رو شناسایی کنید و لونایی که علاقه مندن و حداقل تخصصی دارن تو اقتصاد بعد اقدام به تبلیغ هدفمند کنید

چون مشخصه کسی که از اقتصاد سر در نمیاره و کاری با بورس نداره لازم نمیدونه که بیاد و مباحث رو یاد بگیره

من قبل اینجا به آقای نجاران گفتم ایشون گفتن طرح خوبیه به شما بگم و حالا شما هم هر جور صلاحه

مثلا در مورد سبد کالا،هدفمند کردن فاز 2 یارانه ها قیمت بنزین و بقیه مسائل روز اقتصاد کشور...

یه پیشنهاد دارم یه تایپیک ویژه بذار ثبت نام در مناظره بعد توی توضیحش میگی که اقتصادیه و کسایی که میدونن و میتونن ثبت نام کنن

ببین ثبت نامی ها چقدر میشه بعدش ببینیم چی میشه،میدونی من اقتصاد خوندم و خیلیم دوس دارم ولی جایی تو این تالار نیس که یجوری بحث و تبادل نظر کنم فقط اخبار و کپی پیسه!

خودم پایه ثابتتم غصه نخور

یا علی

سلام مجدد

راهی که من امتحان کردم و جواب نگرفتم. الان توی تالار پاسخ این روش بهتر جواب می دهد. در تالار اقتصاد، نهایتا مباحث ویژه مورد استقبال واقع  شود. من معمولا مباحث را از طریق مجلات و مقالات دنبال می کنم. اگر شما روش گفتگو را ترجیح می دهید، مبحثی را ایجاد کنید و بنده هم همکاری خواهم کرد.

موفق باشید.

تشکرات از این پست
siryahya mohsen_alavi
دسترسی سریع به انجمن ها