0

صندوق انتقادات وپیشنهادات تالار اقـــــــــــــــــــــــــــــــــــتصاد

mohsen_alavi
mohsen_alavi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8348

پاسخ به:صندوق انتقادات وپیشنهادات تالار اقـــــــــــــــــــــــــــــــــــتصاد
پنج شنبه 24 بهمن 1392  11:32 AM

سلام جناب علوی

راستش بعید می دونم استقبالی صورت بگیرد. در زیر تالار گفتگوی اقتصادی مباحث گفتگویی گاهی مطرح می شود اما یا به چشم نمی آید یا کاربران زیادی مشارکت نمی کنند مگر اینکه ویژه شود و امتیاز خاصی برای آن در نظر گرفته شود. اگر شما مورد خاصی مد نظر دارید، مطرح بفرمایید تا بصورت ویژه معرفی گردد.

پیش بینی می کردم با راه اندازی تالار بورس راسخون، افراد زیادی مراجعه خواهد کرد اما دریغ... !! در صورتی که روش یادگیری حتی بدون هزینه را نیز در زیر تالار بورس اشاره کرده بودم و از یکی از اساتید این حرفه دعوت کرده بودم تا خیل سوالات تخصصی کاربران را پاسخگو باشند، اما بازم دریغ!!

موفق باشید.

سلام مجدد

ببینید باید اول کاربرا رو شناسایی کنید و لونایی که علاقه مندن و حداقل تخصصی دارن تو اقتصاد بعد اقدام به تبلیغ هدفمند کنید

چون مشخصه کسی که از اقتصاد سر در نمیاره و کاری با بورس نداره لازم نمیدونه که بیاد و مباحث رو یاد بگیره

من قبل اینجا به آقای نجاران گفتم ایشون گفتن طرح خوبیه به شما بگم و حالا شما هم هر جور صلاحه

مثلا در مورد سبد کالا،هدفمند کردن فاز 2 یارانه ها قیمت بنزین و بقیه مسائل روز اقتصاد کشور...

یه پیشنهاد دارم یه تایپیک ویژه بذار ثبت نام در مناظره بعد توی توضیحش میگی که اقتصادیه و کسایی که میدونن و میتونن ثبت نام کنن

ببین ثبت نامی ها چقدر میشه بعدش ببینیم چی میشه،میدونی من اقتصاد خوندم و خیلیم دوس دارم ولی جایی تو این تالار نیس که یجوری بحث و تبادل نظر کنم فقط اخبار و کپی پیسه!

خودم پایه ثابتتم غصه نخور

یا علی

وبلاگ شیعه 12 امامی

خواهد آمد مرهم زخم علی(ع) در کوچه ها

تشکرات از این پست
nikbakht88 siryahya
دسترسی سریع به انجمن ها