حجت الاسلام محمود رجبی با تاکید بر نهادینه شدن فرهنگ دینی در جامعه ابراز کرد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید نسبت به فرهنگ سازی فرهنگ دینی در کشور اهتمام داشته باشد.
وی با بیان اینکه جای خالی برخی مبانی دینی مانند نماز و نیایش در فرهنگ جامعه حس میشود تصریح کرد: باید برای غنی سازی فرهنگ دینی در سطح جامعه کوشا باشیم.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با تاکید بر اینکه باید نسبت به بالا بردن معرفت در جامعه تلاش کرد عنوان داشت: بالا بردن معرفت نقطه آغازین نهادینه کردن فرهنگ نماز در جامعه است.
رجبی تاکید کرد: با معرفی آثار و فواید نماز و جایگاه آن می توان گام بعدی را در فرهنگ سازی نماز برداشت.
وی با ضروری عنوان کردن شناخت و آگاهی از مبانی دینی در جامعه اظهار کرد: این شناخت میتواند به نهادینه کردن فرهنگ نماز و نیایش در جامعه کمک شایانی داشته باشد و جامعه را به سمت معنویت هدایت کند.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تاکید کرد: استفاده از نمادهای عبادی در فضاها و محیط های گوناگون میتواند در فرهنگ سازی دینی در جامعه نقش موثری ایفا کند.
رجبی اذعان کرد: بهترین ابزار موثر برای فرهنگ سازی در یک جامعه بهره بردن از ابزار هنر و ابزارهای فرهنگی در یک جامعه است.
وی به نقش صدا و سیما در زمینه فرهنگ سازی فرهنگ دینی در جامعه اذعان داشت: صدا و سیما باید با تولید برنامه ها و فیلم هایی که جلوه های نماز و نیایش را به تصویر میکشد نسبت به فرهنگ سازی فرهنگ دینی در جامعه سرمایه گذاری کند.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در بخش پایانی سخنان خود به برگزاری جشنواره نماز و نیایش به روایت دوربین در قم اشاره و عنوان کرد: این جشنواره ها باید بر پایه گزینش محتوای غنی، جذاب و ماندگار پیش برود تا بتواند بیش از گذشته تاثیرات مطلوبی در فضای فرهنگی جامعه برجای بگذارد.
|