0

اخبار حوزه دین و اندیشه

 
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار حوزه دین و اندیشه
پنج شنبه 5 مرداد 1391  10:34 PM

يوسفی‌مقدم عنوان كرد:
بهبود وضعيت توزيع آثار دينی در جهان اسلام؛ نيازمند نگاه فرامرزی نويسندگان

گروه ادب: رئيس مركز فرهنگ و معارف قرآن كريم با اشاره به وضعيت نامطلوب توزيع آثار دينی در جهان اسلام، بهبود اين وضعيت را در گرو ارتقای كيفی و ظاهری آثار دانست و عنوان كرد: بهبود وضعيت توزيع تنها با نگاه فرامرزی نويسندگان به حوزه دين حاصل می‌شود.

حجت‌الاسلام و المسلمين محمدصادق يوسفی‌مقدم، رئيس مركز فرهنگ و معارف قرآن كريم

حجت‌الاسلام و المسلمين محمدصادق يوسفی‌مقدم، رئيس مركز فرهنگ و معارف قرآن كريم، در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) با اشاره به بخش نشر مكتوب در بيستمين نمايشگاه بين‌المللی قرآن كريم، با تأكيد بر ارائه جديدترين آثار در نمايشگاه گفت: نشر مكتوب بايد مكانی برای عرضه جديدترين آثار قرآنی و دينی باشد، تا مخاطبان با مراجعه به اين بخش با جديدترين آثار و روند پژوهش‌های قرآنی در كشور آشنا شوند.

رئيس مركز فرهنگ و معارف قرآن كريم با انتقاد از ارائه آثار متعدد بازچاپی در اين بخش، ادامه داد: ارائه آثار متعدد بازچاپی در اين بخش سبب می‌شود تا فضای كافی برای معرفی و عرضه آثار جديد نباشد. رسم معمول اين است كه در كنار جديدترين آثار، آثار بازچاپی با ويرايش جديد نيز ارائه شود، اما متاسفانه در بسياری از نمايشگاه‌ها اين اصل رعايت نشده و حجم انبوه كتاب‌های بازچاپی سبب سردرگمی مخاطبان و عرضه نامطلوب آثار جديد می‌شود.

وی از جمله مشكلات موجود در حوزه نشر دينی را ضعف در توزيع آثار دانست و عنوان كرد: به منظور بهبود اين وضعيت بايد در حوزه نشر و تأليف متون دينی مسائل مختلف از جمله موضوعات كتاب‌ها مورد توجه قرار گيرد. به منظور بهبود وضعيت توزيع آثار دينی در ميان كشورهای اسلامی بايد با نگاهی فرامرزی به سراغ تأليف آثار رويم.

اين كارشناس قرآنی با بيان اينكه بررسی موضوعات مهم و روز در منطقه از جمله راهكارهای ارتقای كيفی و بهبود در وضعيت توزيع آثار داخلی ميان كشورهای اسلامی است، يادآور شد: علاوه بر موضوع و محتوای آثار، ظاهر منابع مكتوب نيز از ديگر ويژگی‌هايی است كه بايد مورد توجه مسئولان قرار گيرد؛ چراكه در حال حاضر اثری می‌تواند مخاطبان خود را در جهان اسلام پيدا كند كه علاوه بر پرداختن به موضوع جديد و محتوای غنی، ظاهر مناسبی نيز داشته باشد.

توجه به ظاهر آثار، دومین راهکار بهبود شبکه توزیع

به گفته يوسفی‌مقدم، برای رسيدن به اين نقطه بايد كارشناسان مسائل مختلف را مورد بررسی قرار داده و با شناسايی موضوعات جديد و پرسش‌های موجود در جهان اسلام، به تأليف و تحقيق در اين زمينه بپردازند.

وی نمايشگاه قرآن را فرصت مغتنمی برای بحث و بررسی كارشناسان در خصوص موضوعات مطرح در جهان اسلام دانست و با اشاره به برگزاری نشست‌های تخصصی در اين نمايشگاه گفت: نشست‌های نمايشگاه قرآن بايد مسئله‌محور باشد. بايد كارشناسان با بررسی موضوعات روز، به فكر راهكارهای موجود برآيند.

رئيس مركز فرهنگ و معارف قرآن كريم در ادامه يادآور شد: فضای نامناسب نشست‌های تخصصی در نمايشگاه قرآن و سروصدای فراوان سبب می‌شود تا كيفيت مورد نظر حاصل نشود.

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها