پاسخ به:اخبار حوزه دین و اندیشه
چهارشنبه 4 مرداد 1391 12:32 AM
كتاب «چرا شيعه هستم؟» منتشر شد |
گروه خبرنگاران افتخاري / عبدالرحمن رحمانیان: كتاب «چرا شيعه هستم؟» اولين اثر محمدرضا حدادپورجهرمی به تازگی، منتشر و وارد بازار نشر شد. به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، حدادپور، كتاب «چرا شيعه هستم؟» را در هفت فصل و 203 صفحه تأليف كرده و انتشارات شهيد عبدالرضا مصلینژاد نيز چاپ اول آن را در سال 91 و به قيمت چهار هزار تومان منتشر كرده است. حدادپور در بخشی از مقدمه اين كتاب كه آن را به اول مظلوم عالم، امام برحق، صراط مستقيم، حضرت علی(ع) تقديم كرده، آورده است: برای هر انسانی مهم است كه بداند آرا و اعتقادات وی دارای چه منابع و مأخذی است و سرچشمه آنها از كجاست، اما جذابترين و پرفايدهترين روش اثبات حقانيت دين يا مذهب، اين است كه دلايل حقانيت آن را از منابع مهمترين رقيبان خود بيرون آورد. حجتالاسلام حدادپور معتقد است، اعتقادات، تقليدبردار نيستند و بايد حتماً از راه تحقيق و استدلال برای هر فردی اثبات شود؛ اما در اين بين متأسفانه غالب عوام شيعه، مغرور به حقانيت خويش هستند و حتی گاهی ديده شده كه مطالب ناب و جذابی در دست دارند اما خويش را ملزم به بيان و اثبات آن موارد نمیدانند. اين كار به مرور زمان نه تنها به نفع شيعيان تمام نخواهد شد كه سبب بروز خيالهای خامی پيرامون اين مكتب بر حق میشود. اگر معتقديم كه مكتب اهل بيت(ع) يگانه راه نجات است و شيعيان در اصل، اهل سنت واقعی هستند، پس بايد به خود زحمت اثبات و گفتگوهای منصفانه با ديگر مذاهب را بدهيم. هرچند تجربه ثابت كرده كه مخالفان شيعه آن چنان كه بايد و شايد، تن به مناظره نمیدهند، اما اين دليل نمیشود كه شيعيان نيز مانند آنان رفتار كنند. بيش از 95 درصد منابعی كه در تأليف اين كتاب استفاده شده از منابع مهم و دست اول اهل تسنن است كه به اعتراف اهل فضل، از بهترين شيوههای اثبات حقانيت است. مباحث مطرح شده در كتاب «چرا شيعه هستم؟» در طول ماه مبارك رمضان 90 بيان شده و مطالب به صورت نكتهای و منظم آورده شده است. مؤلف كتاب، همچنين شرح مختصری از برخی فرازهای نورانی نهجالبلاغه كه در همان ماه مبارك و قبل از شروع بحث اصلی، فضای جلسه را معطر میكرده، در ضميمه كتاب آورده است. يادآور میشود، محمدرضا حدادپور جهرمی تاكنون مقالات زيادی را در فضای مجازی منتشر كرده است. وی حديث زير، را كه از «ذخائر العقبی» صفحه 46 و «صواعق المحرقه» صفحه 106 گرفته را برای پشت جلد اين كتاب انتخاب كرده است. عن ابیبكر: قال رسول الله(ص)، «علی منی كمنزلتی من ربی». |
مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو
مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه
صفحه اختصاصی:
اولین مدرسه عشق که تأسیس شد / درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی / اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی