0

اخبار حوزه دین و اندیشه

 
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار حوزه دین و اندیشه
چهارشنبه 4 مرداد 1391  12:22 AM

حجت‌الاسلام حسينی:
تبليغ دين در فضای مجازی سليقه‌ای و بدون ضابطه شده است

گروه فضای مجازی: همان‌گونه كه در فضای حقيقی هركس می‌تواند اشاعه‌دهنده عقيده‌ای باشد، در فضای مجازی نيز هركسی می‌تواند تفكر خود را رواج دهد و اين شايد بزرگ‌ترين آسيب باشد كه تبليغ دين در فضای سايبر بسيار شخصی، ذوقی، سليقه‌ای و بدون ضابطه شده است.

حجت‌الاسلام والمسلمين سيدمحمد حسينی، كارشناس حوزه دينی، در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) با اشاره به باورنداشتن عده‌ای از كاربران به تبليغ دين در فضای مجازی، اظهار كرد: متأسفانه تأثير فضای مجازی بر همگان روشن نشده است و كاربرانی كه در اين عرصه حضور دارند، قدرت تاثيرشان پايين‌تر است و نمی‌توانند تأثير به‌سزايی داشته باشند.

وی افزود: همان‌گونه كه در فضای حقيقی هركس می‌تواند اشاعه دهنده عقيده‌ای باشد، در فضای مجازی نيز هركسی می‌تواند تفكر خود را رواج دهد و اين شايد بزرگ‌ترين آسيب باشد كه تبليغ دين در فضای سايبر بسيار شخصی، ذوقی، سليقه‌ای و بدون ضابطه شده است؛ بنابراين كاربرانی كه می‌توانند تأثير بسياری داشته باشند، وارد اين عرصه نمی‌شوند.

اين كارشناس تصريح كرد: همه ما وظيفه داريم به حكم و دستور قرآن كريم به تبليغ دين بپردازيم و در حقيقت هر ديندار يك مبلغ بايد باشد و در اين فضای سايبری به تبليغ دين بپردازد. نهادهای اصلی و پاسخگو و متوليان امر تبليغ بايد ساماندهی شده و تحت مديريت واحد قرار گيرند.

وی بيان كرد: خوشبختانه مراكز و نهادهای زيادی در اين باره فعال هستند، ولی متاسفانه عدم انسجام اين مراكز در عمل به يكی از آسيب‌های تبليغ دين در اينترنت منجر شده است.

حجت الاسلام حسينی اظهار كرد: هر طلبه‌ای كه احساس كند می‌تواند و توانايی انتقال مفاهيم دينی را در فضای مجازی دارد بايد از اين فضا بهره‌مند شود و وزارتخانه‌ها و نهادها هم با يك حركت انسجامی او را ياری دهند.

وی ادامه داد: در گذشته مبلغان رسانه منبر آموزش‌های لازم را می‌ديدند و تكنيك‌های لازم را فرا می‌گرفتند؛ بنابراين بايد سازمانی همچون حوزه علميه آموزش‌های لازم را به اين گروه از طلبه‌ها بدهند تا در فضای مجازی بتوانند به انتقال مفاهيم دينی بپردازند و تأثيرگذاری بسياری داشته باشند.

حجت‌الاسلام حسينی اظهار كرد: نبايد افراد غيركارشناس و غيرمطلع وارد حوزه تبليغ دين در فضای مجازی شوند، همان‌طور كه در تبليغ شفاهی ساز و كار معينی فراهم شده است، البته ساز و كار متعدد و سلايق مختلف و متعدد هم در اين‌باره وجود دارد، ولی حساسيت بر روی تبليغ در فضای مجازی بايد بيشتر باشد.

وی يادآور شد: كارشناس تبليغ دين در فضای مجازی براساس نيازهای كاربران و با يك برنامه‌ريزی مناسب فعاليت كند، در غير اين صورت ممكن است نتيجه عكس نشان دهد و به جای آنكه كاربر را جذب مطالب‌مان كنيم، او را برای هميشه از دين و اسلام و قرآن دلزده كنيم؛ بنابراين مباحث دينی و قرآنی از جمله مهم‌ترين مباحثی هستند كه برای بيان و انتقال آنها بايد دقت لازم را داشته باشيم.

 

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها