0

اخبار حوزه دین و اندیشه

javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 53859

پاسخ به:اخبار حوزه دین و اندیشه
دوشنبه 26 تیر 1391  3:05 AM

انصراف تهيه‌كننده از توليد «سين سلام» به دليل كمبود زمان كافی تا رمضان

گروه هنر: پيام ابراهيم‌پور از تهيه‌كنندگی برنامه «سين سلام» ويژه گروه كودك و نوجوان و برای پخش در ماه رمضان به دليل كمبود وقت كافی و عدم برنامه‌ريزی مناسب شبكه انصراف داد.

پيام ابراهيم‌پور، تهيه‌كننده برنامه «شب‌های روشن»، ويژه‌برنامه افطار رمضان 90 در شبكه دوم سيما، در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) اظهار كرد: روابط عمومی شبكه دو سيما اعلام كرده است كه تهيه‌كنندگی برنامه «سين سلام» مربوط به گروه نوجوان شبكه دو برای پخش در ماه مبارك رمضان به من سپرده شده است؛ اين درحالی است كه اين موضوع فقط در حد پيشنهاد بوده و از سوی من پذيرفته نشد.

وی در توضيح دلايل عدم پذيرش اين پيشنهاد گفت: در مورد اين برنامه به توافقات لازم نرسيديم، مهم‌ترين دليل آن عدم وجود زمان كافی تا ماه رمضان است. به نظر من كاری كه در شأن ارائه به مردم باشد بايد در زمان كافی مورد بررسی قرار گيرد و سليقه سخت‌گير مخاطب كار خوبی را می‌پسندد كه نياز است روی آن زمان و انرژی كافی گذاشته شود.

وی از دقيقه نود بودن رسانه در دعوت از تهيه‌كنندگان گلايه كرد و آن را روش مناسبی برای توليد برنامه‌های مطلوب آن هم حوزه معارف ندانست.

روابط عمومی شبكه دو سيما اعلام كرده است كه «سين سلام » برنامه‌ای ويژه نوجوان است و در هر قسمت آن يك نوجوان شاخص و سرآمد ميهمان برنامه خواهد بود كه از دليل دعوتش در اين برنامه صحبت خواهد كرد؛ نوجوان دعوت شده می‌تواند يك گله‌دار 12 ساله با 500 رأس گوسفند و يا نوجوان 14 ساله‌ای كه در مقطع فوق ليسانس درس می‌خواند باشد.

يادآور می‌شود، عدم برنامه‌ريزی مناسب و اصولی، زمان‌بندی صحيح برای توليد برنامه‌های معارفی و ساخت سريال‌های ويژه ماه مبارك رمضان چند سالی است كه گريبان اين حوزه را گرفته و متاسفانه تاكنون راهكاری از سوی مديريت صدا و سيما برای اين مشكل در نظر گرفته نشده است، اين در حالی است كه می‌توان با رصد برنامه‌های سال‌های پيشين ماه رمضان سيما و بهره‌گيری از تجربه‌های اخذ شده در اين زمينه آسيب‌شناسی كرد و فضا را برای بهره‌‌برداری هرچه بهتر و بيشتر مهيا ساخت.

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها