استراتژی تولید، توزیع و عرضه کالا در وزارت صنعت تدوین میشود
شنبه 6 اسفند 1390 1:49 PM
خبرگزاری فارس: عضو کارگروه حمایت از تولید با تشریح جزئیات آخرین جلسه این کارگروه گفت: در این جلسه مصوب شد استراتژی تولید، توزیع و عرضه کالاها توسط وزارت صنعت تدوین شود.
محسن شرکا در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس اظهار داشت: در جلسه اخیر کارگروه تخصصی حمایت از تولید موضوع شناسنامهدار کردن تولید، توزیع و عرضه کالاها بررسی و مقرر شد یک چشمانداز کلان برای بخشهای تولید، توزیع و عرضه کالا توسط وزارت صنعت تدوین شود.
وی تصریح کرد: با تدوین این استراتژی کلی و ارائه زمانبندی مشخص، در فاز اول شناسنامهدار کردن بخش تولید صورت خواهد گرفت و پس از آن میتوان برنامه توزیع و عرضه کالاها را براساس یک استراتژی مشخص مدیریت کرد.
شرکا با بیان اینکه در تدوین این استراتژی، سند چشمانداز افق ۱۴۰۴ و استراتژی توسعه صنعتی مورد توجه قرار خواهد گرفت گفت: زمانبندی تدوین استراتژی تولید، توزیع و عرضه هر کدام از کالاها پس از تدوین استراتژی کلی مشخص خواهد شد.
وی با بیان اینکه وزارت صنعت آمادگی خود را برای تدوین این استراتژی اعلام کرده است، اظهار داشت: با تدوین این استراتژی توجیهات لازم در مورد تولید و توزیع کالاها ارائه میشود و براساس یک نقشه جامع در تولید و توزیع محصولات عمل خواهد شد.
عضو کارگروه حمایت از تولید ادامه داد: بر این اساس زنجیره ارزش افزوده، چگونگی توزیع، ظرفیت و پتانسیل هر منطقه و میزان تولید هر کالا براساس آمایش سرزمین انجام خواهد شد.
* بررسی مشکل تأمین مالی صنعت با حضور رحیمی
وی همچنین با اشاره به جلسه دو هفته پیش کارگروه حمایت از تولید با رحیمی معاون اول رئیس جمهور گفت: در این جلسه ممنوعیت خرید کالاهای وارداتی که تولیدات با کیفیت مشابه داخل دارند مصوب شد.
شرکا ادامه داد: همچنین در جلسه کارگروه حمایت از تولید مشکلات بخش صنعت در دریافت تسهیلات بانکی و عدم تامین منابع مالی مورد نیاز بخش تولید بررسی و مقرر شد در جلسهای با حضور علیآبادی و مسئولان بانکی این مسئله مورد بررسی قرار گیرد.
شرکا افزود: ظاهراً در جلسهای که به این منظور برگزار شده سیستم بانکی از محدودیت منابع مالی خود گله داشته که قرار شده این موضوع نیز مورد بررسی بیشتر قرار گیرد.
* ممنوعیت توزیع لامپهای رشتهای از سال ۹۳
وی همچنین از مصوبه کارگروه حمایت از تولید برای ممنوعیت توزیع لامپهای رشتهای با توان بیش از ۴۰ وات از ابتدای سال ۹۳ خبر داد و گفت: تولید این لامپها در داخل منعی ندارد اما توزیع آن ممنوع خواهد بود و به این ترتیب تولیدکنندگان فقط میتوانند این نوع لامپها را با هدف صادرات تولید کنند.
شرکا افزود: همچنین قرار شد واحدهایی که نسبت به تغییر تولید خود و حرکت به سمت تولید لامپهای ال.ای.دی و یا کم مصرف اقدام میکنند مورد حمایت قرار گیرند و از تسهیلات بانکی برخوردار شوند.
وی افزود: همچنین در دو سال آینده که کارخانهها نسبت به تغییر تولید خود اقدام خواهند کرد وزارت تعاون در زمینه حل مشکلات کارگری و ارائه بیمه بیکاری به کارگران این کارخانه همکاری خواهد کرد.
به گفته وی برای جلوگیری از قاچاق لامپهای رشتهای نیز مقرر شد لامپهای با استاندارد بالا به هولوگرام مجهز شوند.
انتهای پیام/ص