رییس مجلس : رشد حركت های انقلابی باعث عكس العمل جریان های وهابی شده است
دوشنبه 1 اسفند 1390 11:39 PM
|
به گزارش ایرنا 'علی لاریجانی' عصر پنجشنبه در همایش گرامیداشت علامه عسگری در مركز همایش های بین المللی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم افزود:به همان میزان كه شرایط ایران تغییر كرده، دشمنان نیز فشارها علیه شیعه و ایران به عنوان مهد تشیع را تشدید كرده اند.
وی در بخش دیگری از سخنانش ابراز داشت :33 سال از پیروزی جمهوری اسلامی می گذرد و دانشگاه ها افراد بسیاری را تربیت كرده اند و این افراد باید دریافت عمیق تری نسبت به معارف اسلامی داشته باشند.
وی افزود : دانشگاه ها باید فهم عمیق تری از اسلام به فارغ التحصیلان خود ارائه كنند تا بعدها افرادی مسوولیت پیدا نكنند كه فهم دقیقی از اسلام ندارند.
لاریجانی با بیان این كه استعمار سیاسی موذیانه تر از استعمار نظامی است افزود:در پی همه قیل و قال های آمریكا و غرب بر علیه ایران آن جا كه آن ها رفتار سخت داشته اند ملت با هوشیاری جلوی آن ها ایستادگی كرده است.
وی گفت : دشمنان ما در استعمار سیاسی موفق نشدند و رفتار های موذیانه ای در پشت ایرادات به حقوق بشر و انرژی هسته ای داشتند كه همه این ها رفتارهایی ماجراجویانه است.
وی گفت : رفقای آمریكا در منطقه كشورهای دیكتاتوری امیر نشین هستند اما غربی ها راجع به آن ها بحثی در مورد حقوق بشر مطرح نمی كنند و حتی از آنان تمجید می كنند.
رییس مجلس ادامه داد: آنان راجع به حقوق بشر ایران داستان سرایی می كنند و دلیل آن این است كه مهم ترین مساله ای كه غرب در برابر ما دنبال می كند مساله فرهنگی است.
وی افزود : غربی ها پس از 11 سپتامبر سیاست خود را عملی كردند كه طی آن برای این كه تفكر جهادی را در بین مسلمانان خفه كنند قصد دارند اسلامی لیبرالی و منزوی از سیاست را تبلیغ كنند.
در این همایش علاوه بر لاریجانی ، آیت الله مرتضی مقتدایی مدیر حوزه های علمیه كشور نیز سخنرانی كرد.
علامه عسگری در سال 1293 ه.ش در شهر سامراء در جوار بارگاه دو امام همام حضرت هادی و حضرت عسكری (ع) پا به عرصه وجود گذاشت.
وی پس از گذراندن سطوحی از علوم حوزوی بنا به دلایلی در سن هیجده سالگی در دوران ریاست آیت الله حاج شیخ عبدالكریم حائری؛ وارد حوزه علمیه قم شد
وی پژوهشگر تاریخ اسلام ، حدیثشناس و رییس دانشگاه اصول دین بود و علاوه بر بررسی كتب شیعه با تكیه بر كتاب و سنت، احادیث و روایات اهل سنت و را مورد بررسی قرار دادهاست.
القرآن الكریم و روایات المدرستین، صلاة ابی بكر آخرین نماز پیامبر، حدیث كسا در كتب خلفا و اهل بیت، عبدالله بن سباو اساطیر اخری، یكصدو پنجاه صحابی دروغین، علی مائده الكتاب والسنه، معالم المدرستین، نقش ائمه در احیاء دین و بسیاری جزوات پاسخ به شبهات از جمله آثار علامه سید مرتضی عسگری است.
اغلب آثار وی در كشورهای مختلف، به ویژه مصر منتشر و مورد استقبال اسلامپژوهان قرار گرفتهاست.
وی در 25 شهریور 1386 در سن 98 سالگی در بیمارستان میلاد تهران درگذشت.
مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو
مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه
صفحه اختصاصی:
اولین مدرسه عشق که تأسیس شد / درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی / اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی