همایش بررسی ابعاد جنبش وال استریت در قم برگزار شد
دوشنبه 1 اسفند 1390 11:38 PM
|
به گزارش ایرنا از مركز خبر حوزه، استاد دانشگاه تهران در این همایش با تاكید بر اینكه نظام سرمایه داری غرب به آخر خط رسیده است، گفت: امروز نظام جمهوری اسلامی ایران، رهبری اردوگاه سلطه ستیزان دنیا را برعهده گرفته است.
'منوچهر محمدی' با بیان اینكه نظام سرمایه داری غرب، سرانجامی جز فروپاشی نخواهد داشت، افزود: در واقع تنها راه حل مشكل امروز غرب و نجات از منجلابی كه دچار آن شده، همین فروپاشی است.
وی اضافه كرد: هم اكنون در جنبش تسخیر وال استریت از نمادهای مذهبی هم بهره برده میشود و الهیات رهایی بخش هم اكنون بطور جدی در غرب مطرح است، بگونه ای كه حتی كلیسا را وادار به انجام تحولی در اندیشههای خود كرده است.
محمدی، سازش ناپذیری و استفاده از ارتباطات مدرن را از دیگر ویژگیهای جنبش وال استریت عنوان و بیان كرد: غربیها، رسانههای ارتباطی جدید خود اعم از فیس بوك و تویتر را علیه ما به كار میگرفتند، اما این رسانهها امروز بلای جان خود آنها شده است.
این تحلیلگر مسایل سیاسی بین المللی با تاكید بر اینكه نباید نماد جنبش وال استریت را صرفا اقتصادی قلمداد كرد، افزود: واقعیت استثماری نظام سرمایه داری امروز برملا شده و با این حال نباید به هیچ وجه از ابعاد و جهات سیاسی و اجتماعی جنبش وال استریت غافل شد.
وی به امواج بیداری اسلامی در منطقه اشاره كرد و گفت: از جمله موانع فراروی بیداری اسلامی در گذشته مباحث ایدئولوژیكی همچون تقیه و برداشت خاص اهل تسنن از ولی امر بود اما در بیداری اسلامی منطقه به وضوح دیدیم كه مردم علنا شعار بر ضد نظام و حاكمان خود میدادند.
محمدی خاطرنشان كرد: اخیرا در كنگره ای در قاهره بر این نكته تاكید شد كه ما چاره ای جز الگوبرداری از ایران و نظام ولایت فقیه نداریم و در همین راستا، اكنون در جوامع اهل سنت، زمینه و بستری برای بازسازی نظام فكری و سیاسی فراهم شده است.
در همایش 'بررسی ابعاد جنبش وال استریت' كه روز پنج شنبه به همت معاونت پژوهش این موسسه برگزار شد، میزگردی با حضور 'منوچهر محمدی'، استاد دانشگاه تهران و 'سید جواد فرهانیان'، كارشناس ارشد سازمان بورس و اوراق بهادار، 'فواد ایزدی'، كارشناس مسایل بین المللی و 'محمد جواد توكلی'، عضو هیات علمی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) برگزار شد.
مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو
مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه
صفحه اختصاصی:
اولین مدرسه عشق که تأسیس شد / درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی / اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی