ظرفیت سرویس اینترنت ای دی اس ال سیستان و بلوچستان در حال افزایش است
یک شنبه 30 بهمن 1390 9:50 PM
|
![]() |
'محمود رضایی' روز یكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با تایید اختلالات اینترنتی طی روزهای اخیر در سیستان و بلوچستان افزود: از روز گذشته عملیات برگردان روی سرورهای پرظرفیت برای توسعه سرویس ای دی اس ال در مراكز مخابرات سطح شهر زاهدان آغاز شده است و تا پایان روز دوشنبه هفته جاری به اتمام می رسد.
وی گفت: طی چند روز آینده و به دلیل عملیات برگردان امكان قطع یا اختلال در سرویس ای دی اس ال كاربران زپرپوشش شهر زاهدان وجود دارد.
وی در ادامه توضیح داد: پیش از این سرویس ای دی اس ال سیستان و بلوچستان توسط بخش خصوصی اداره می شد كه ظرفیت شبكه آن محدود بود و نیاز كامل استان را تامین نمی كرد.
معاون شركت مخابرات سیستان و بلوچستان گفت: با واگذاری مدیریت سرویس های ای دی اس ال به مخابرات استان طی هفت ماه گذشته مجموع كاربران این سرویس از دو هزار نفر به 14 هزار نفر افزایش یافت.
رضایی افزود: به تناسب افزایش كاربران ظرفیت سرویس اینترنتی ای دی اس ال در سیستان و بلوچستان نیز باید افزایش می یافت كه در این راستا شركت مخابرات استان با نصب امكانات جدید هم اینك در حال افزایش ظرفیت این سرویس در منطقه است.
وی با این توضیح تلویحا تایید كرد: طی ماههای گذشته به تناسب افزایش كاربران پهنای باند و سرعت اینترنت در سیستان و بلوچستان افزایش نیافته است.
این مسوول همچنین در این رابطه به كم فروشی یا گران فروشی شركت مخابرات كه از انتقادات همیشگی كاربران بوده و به اعتقاد آنها یك نوع دزدی پنهان محسوب می شود نیز اشاره نكرد.
معاون شركت مخابرات سیستان و بلوچستان گفت: قرار است طی یك سال آینده شمار كاربران خطوط سرویس اینترنتی ای دی اس ال در سیستان و بلوچستان به 50 هزار نفر كاربر افزایش یابد.