0

همدان ظرفیت تبدیل شدن به قطب داروسازی هسته ای غرب كشور را دارد

 
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 35378
محل سکونت : آذربایجان غربی-سولدوز

همدان ظرفیت تبدیل شدن به قطب داروسازی هسته ای غرب كشور را دارد
سه شنبه 18 بهمن 1390  1:09 AM

 
 

همدان ظرفیت تبدیل شدن به قطب داروسازی هسته ای غرب كشور را دارد

همدان-عضو هیات علمی دانشكده داروسازی همدان گفت:در صورت ساخته شدن آزمایشگاه داروسازی هسته ای، استان همدان توانایی و ظرفیت لازم را برای تبدیل شدن به قطب این رشته در غرب كشور را دارد.

همدان ظرفیت تبدیل شدن به قطب داروسازی هسته ای غرب كشور را دارد

دكتر' غفور خسروشاهی' روز چهارشنبه با بیان اینكه رشته داروسازی هسته‌ای، در ایران از جمله رشته های جدید و نوپا است افزود: برنامه ریزی های لازم برای ساخت یك آزمایشگاه داروسازی هسته‌ای مجهز در همدان صورت گرفته است كه با عملی شدن آن طرح‌های تحقیقاتی پژوهشی در زمینه تخصصی داروسازی هسته‌ای در كشور با توسعه زیادی همراه خواهد بود.

نفر اول نوزدهمین دوره داروسازی هسته‌ای ایران اضافه كرد: با بومی‌سازی این دانش مهم از نظر تصویربرداری و درمان سلول‌ها بسیاری از مشكلات موجود در بیماری ها بر طرف می شود.

وی ادامه داد:تومورهای سرطانی به واسطه میزان رشد بالا از سایر سلول‌های سالم متمایز می‌شوند و سلول‌های توموری برای رشد و نمو خود از مواد مغذی میزبان به خصوص گلوكز و آمینو‌اسیدها استفاده می‌كنند.

وی با بیان اینكه سلول‌های توموری برای رشد سریع نیازمند اسیدهای آمینه ضروری و غیر ضروری به طور فزاینده و مداوم هستند، تصریح كرد:ترانسپورترهای اسیدهای آمینه به میزان بالایی در سلول‌های سرطانی بیان می‌شوند و با توجه به بیان بالای ترانسپورترهای اسیدهای آمینه در سلول‌های سرطانی این تحقیق نشان داد كه گلوتامین توانایی بالای ورود به سلول را با توجه به كونژوگاسیون صورت گرفته حفظ كرده و در بافت سرطانی به علت ایجاد كنتراست بالا نسبت به سایر بافت‌ها برای تصویربرداری از بافت‌های توموری تصویر خوبی را نشان می‌دهد و به نظر می‌رسد در صورت استفاده از ایزوتوپ‌های درمانی در درمان بافت‌های سرطانی نیز مفید باشد.

وی در ادامه به طرح تحقیقی در زمینه 'سیر 'و اثرات آن بر ضد دیابت نوع دوم ، اشاره و اظهار كرد: در دیابت نوع دوم عوارض مربوط به كلیه و قلب است كه بیشتر باعث مرگ فرد دیابتی می‌شود اما در این تحقیق سیر برای درمان این علائم بسیار مؤثر است.

وی عنوان كرد: در این تحقیق مشخص شد برای غلبه بر سرماخوردگی سیر تازه و برای غلبه بر دیابت، سرطان و بیماری‌های قلبی و عرقی نیزسیر ترشی خواص درمانی خوبی دارد.

خسروشاهی ادامه داد:عصاره سیر اثر بازدارندگی روی تشكیل هموگلوبین گلیكوزیله اچ بی-ای جی ای وابسته به غلظت دارد كه این نقش به دلیل خاصیت آنتی اكسیدانی تركیبات سیر است و با وجود تركیباتی با پیوندهای دی سولفیدی در سیر توجیه می شود.


پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها