طرح آمارگیری مصرف حامل های انرژی در ایلام تا 27 بهمن ادامه دارد
یک شنبه 9 بهمن 1390 1:51 AM
|
![]() |
'شهرام طهماسبی پور' روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: اجرای این طرح به صورت نمونه گیری در شهرها بوده و برای اولین بار در كشور اجرا می شود.
وی هدف كلی از اجرای این طرح را ، برآورد میزان مصرف حاملهای انرژی خانوارها در نقاط شهری استان برشمرد و گفت: جامعه هدف در این طرح خانوارهای معمولی و گروههای ساكن در نقاط شهری هستند كه به صورت نمونه مورد آمارگیری قرار می گیرند.
وی مدت اجرای این طرح را یك ماه اعلام كرد و افزود: طرح آمارگیری از حامل های انرژی از 27 دیماه همزمان با سراسر كشور در ایلام نیز آغاز شده است.
طهماسبی پور گفت: انرژی به عنوان یكی از مهمترین عوامل تولید و به عنوان یكی از كالاها و خدمات مورد نیاز و مصرف نهایی از نظر اقتصادی دارای اثرات قابل توجهی در تمامی ابعاد زندگی مورد استفاده قرار می گیرد كه در بخشهای مختلف زیر بنای اصلی توسعه بشمار می رود.
وی در ادامه اظهار داشت: امروزه با ورود وسایل جدید به زندگی مردم و ماشینی شدن زندگی آنان، مصارف خانگی بخش مهمی از مصرف انرژی را به خود اختصاص می دهد.
مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو
مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه
صفحه اختصاصی:
اولین مدرسه عشق که تأسیس شد / درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی / اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی