0

كشاندن مردم به پای صندوقهای رای بزرگترین معروف است

 
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 53859
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

كشاندن مردم به پای صندوقهای رای بزرگترین معروف است
جمعه 7 بهمن 1390  3:55 AM

سمنان - دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منكر استان سمنان گفت: كشاندن مردم به پای صندوقهای اخذ رای و برگزاری انتخابات با مشاركت حداكثری بزرگترین معروف است.

كشاندن مردم به پای صندوقهای رای بزرگترین معروف است

سردار 'علی استاد حسینی'‌روز چهارشنبه در نشست شورای اداری استان سمنان افزود: مایوس كردم مردم از مشاركت حداكثری در این عرصه مهم بزرگترین منكر است.

وی افزود: مهم حضور حداكثری در انتخابات است نه اینكه چه كسی وارد مجلس شورای اسلامی می شود.

وی ایجاد جنگ روانی دشمنان در آستانه انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی را با همین هدف دانست و افزود: مسایل مربوط به قیمت ارز و سكه و نیز تبلیغ از طریق ماهواره توسط دشمنان با این هدف صورت می گیرد كه كمترین افراد در پای صندوقهای اخذ رای حضور یابند.

استاد حسینی گفت: در استان سمنان با وجود وحدت و همدلی موجود بین مردم و مسوولان و سابقه انقلابی مردم این استان باید تلاش شود این معروف با مشاركت بیش از 70 درصدی مردم در انتخابات محقق شود.

دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منكر استان سمنان دلگرم كردن مردم را وظیفه ای همگانی خواند و افزود: دشمنان وقتی متوجه شده اند از طریق جنگ نظامی نمی توانند با این نظام الهی مقابله كنند از طریق جنگ روانی تلاش می كنند

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها