گارد ساحلی ترس داشت / گفتند کشتی 4.5 میلیارد تومان قیمت دارد
سه شنبه 4 بهمن 1390 7:09 PM
گارد ساحلی ترس داشت / گفتند کشتی 4.5 میلیارد تومان قیمت دارد
خبرگزاری فارس: یکی از نجاتیافتگان سانحه دریایی بندرعباس گفت: گارد ساحلی ترس داشت و گفتند کشتی 4.5 میلیارد تومان قیمت دارد.
حسن مرادیان در فرودگاه شهید هاشمینژاد مشهد در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار فارس در مشهد اظهار داشت: به جزیره هرمز رفتیم و در راه برگشت حدود ساعت پنج اتوبوس دریایی بنزین تمام کرد.
وی افزود: 20 دقیقه ناخدا در حال تماس گرفتن بود و بعد از 50 دقیقه نیروهای امدادی آمدند و ضمن انجام ندادن کاری، دوبار اقدام به پهلوگیری کردند که نتوانستند و نتیجه آن هدیه دو ضربه به قایق ما بود.
مرادیان خاطرنشان کرد: پس از ضریات طناب انداخت تا کشتی را بکسل کند که در این هنگام صدای جیغ و داد از عقب کشتی آمد که حکایت از بالا آمدن آب در کشتی بود که در حال غرق شدن بود.
وی ابراز داشت: ضمن حضور همه در جلوی کشتی، من خودم جلو در حال کمک بودم تا کشتی را با طناب به کشتی نجات متصل کنم.
مرادیان یادآور شد: کشتی نجات سه خدمه داشت و طبیعی است کاری نکردند ضمن اینکه در این هنگام قایق در آب فرو رفت، چهار نفر در آب پریدیم و خود را به کشتی نجات رساندیم.
وی افزود: دو ضربه کشتی نجات سبب صدمه در اتوبوس دریایی شد و در نهایت آب گرفتگی و غرق شدن آن را سبب شد و هنگامی که قایق کاملا غرق شده بود و یک متر از آن بیرون مانده بود ناخدا را در بالای آن مشاهده کردم که خود را نجات داده بود.
وی گفت: ما یک ساعت روی آب بودیم ولی اتفاقی نیفتاد ولی در کل مقصر اصلی اسکله بود که در هوای طوفانی اجازه ورود اتوبوس دریایی به دریا را داده بود، اسکله در موقع حرکت کشتی ما تعطیل نبود، ضمن اینکه مسافران اصلا اصراری بر حرکت نداشتند و جوسازیها موضوع را به انحراف کشانده، چون خود کاپیتان کشتی را به حرکت درآورد و گفت که میتواند در این هوا آن را کنترل کند و هیچ مشکلی به وجود نمیآید.
مرادیان افزود: گارد ساحلی سه نفر بودند که در ابتدای عملیات نجات یکی از آنها دچار شکستگی دست شد، ضمن اینکه این افراد دارای لباس فرم گارد ساحلی بودند.
وی افزود: گارد ساحلی ترس داشت و وارد صحنه نشد و آنها گفتند که این کشتی 4.5 میلیارد قیمت دارد و اگر دچار حادثه شود زندگیشان ویران میشود.
وی یادآور شد : یک نفر از خدمه کشتی داد و بیداد میکرد که من دو ماه است حقوق نگرفتم و میخواهم به پدر و مادر خودم که در کشتی هستند کمک کنم و به بقیه کاری ندارم.
نجات یافته اتوبوس دریایی غرق شده در بندر عباس گفت: ساعت حدود 9 شب ما چهار نفر را به بندر رساندند بقیه را روز بعد پیدا کردند ضمن اینکه در میان غرق شدگان یک دختر جوان که تازه به دانشگاه رفته بود و ترم یک را میخواند نیز حضور داشت.
عصر روز شنبه یکم بهمنماه در پی بروز سانحهای دریایی تعداد 16 نفر از یک شناور اتوبوس دریایی که در بین بندرعباس و جزیره هرمز غرق شد جان خود را از دست دادند تنها یک زن و چهار مرد نجات پیدا کردند.
احتمال داده میشود جسد هفدهم پیدا شده در آبهای بندرعباس مربوط به یک فرد هرمزگانی باشد.
روزانه حدود 400 نفر از مسیر دریایی بندرعباس به هرمز برای تردد استفاده میکنند.
Irane aziz