تعامل بین بخشی اجرای طرح های پارس جنوبی را شتاب خواهد داد
سه شنبه 4 بهمن 1390 4:27 PM
|
به گزارش ایرنا مهندس مسعود نصوری پنجشنبه درآیین تودیع و معارفه مدیران عامل پیشین و جدید سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس افزود: توسعه صنعت نفت با تكیه برهمت متخصصان داخلی و بهره گیری از تجارب مدیران این صنعت یكی ازاولویت های كاریم خواهد بود.
وی اظهارداشت: خداوند را شاكرم كه به من توفیق تلاش در سنگری دیگر را داده است؛ و برای استفاده از قابلیت های این منطقه در شكوفایی اقتصاد ملی از همه ظرفیت ها بهره خواهم گرفت.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس با اشاره به سابقه حضور خود در منطقه عسلویه افزود: پیش از ورود صنعت نفت به این منطقه كه از كمترین امكانات زندگی برخوردار بود، حضور داشته ام و امروز شاهد پیشرفت های بزرگی در عسلویه می باشیم كه جا دارد از تمامی مدیران و دست اندركارن و كاركنان تقدیر و تشكر كرد.
وی با بیان اینكه از خداوند می خواهیم توفیق خدمت بی منت به همه ما عطا كند، تصریح كرد: كار در این منطقه بسیار سخت است اما با توكل بر خداوند تمام سختی ها شیرین است و دشوارترین و پیچیده ترین كارها نیز برای انسان راحت خواهد بود.
مدیرعامل شركت مجتمع گاز پارس جنوبی و نماینده مدیران شركت های فعال در منطقه پارس جنوبی نیز گفت:
با شناختی كه از مهندس نصوری دارم مطمئن هستم كه ایشان در راستای پیشرفت پروژه ها و پیشبرد اهداف نظام در پارس جنوبی قدم بر خواهند برداشت.
علی اكبر شعبانپورافزود: ما به عنوان یك مدیر در این كشور نباید فراموش كنیم كه برداشت از مخزن پارس جنوبی یك جنگ اقتصادی است.
وی یادآورشد: لازم است با تلاش بی وقفه به قولی را كه به رهبر معظم انقلاب در سفر روزهای نخست امسال معظم له به منطقه عسلویه برای به نتیجه رسانده پروژه ها در 32 ماه دادیم ،جامه عمل بپوشانیم.
سید پیروز موسوی مدیرعامل پیشین منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس و مدیرعامل جدید پایانه های نفتی ایران نیز گفت : از اینكه وظیفه سنگین اجرای یك پروژه ملی در خط مقدم جبهه اقتصادی كشور به كسی تحویل می دهیم كه برخاسته از استان بوشهر است، بسیار خرسندیم.
وی با اشاره به توانمندی های مدیرعامل منطقه ویژه پارس در كارهای اجرایی و عمرانی، ادامه داد: در این منطقه باید در قالب یك مدیر ملی، هم افزایی را در بین تمام مجموعه ایجاد كرد كه انصافا آقای نصوری این توانمندی ویژه را دارند و این مهم محقق خواهد شد.
مدیرعامل پیشین منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس یادآورشد: به طور قطع تلاش های انجام شده و موفقیت های حاصل شده در نتیجه همكاری و تعامل تمامی مدیران و همكاران من در سازمان منطقه ویژه پارس بوده است.
مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو
مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه
صفحه اختصاصی:
اولین مدرسه عشق که تأسیس شد / درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی / اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی