رسیدن به قله های پیشرفت در گرو انجام اصلاحات و جراحی های اقتصادی است
دوشنبه 3 بهمن 1390 8:17 PM
|
![]() |
به گزارش خبرنگار اعزامی ایرنا ،' محمود احمدی نژاد' بعداز ظهر چهارشنبه در دور چهارم سفرهای استانی در جمع پرشور مردم مهران اظهار داشت: از تحولات مهم اقتصادی در كشور اجرای گام نخست یارانه هابود كه با حضور و همراهی و هوشمندی ملت ایران به خوبی انجام شد.
وی افزود:با برنامه ریزی و همراهی دوباره شما ملت ایران گام دوم این طرح تحول اقتصادی نیز باید با موفقت اجرا شود.
رییس جمهوری همچنین تاكید كرد :برای ایجاد اشتغال و رفع بیكاری در كشور ضمن بسیج همه امكانات باید دست در دست هم برای ساختن كشور تلاش كنیم.
وی با اشاره به سه سفر گذشته هیات دولت به استان ایلام گفت: برای شهرستان مهران 152طرح توسط هیات دولت مصوب شد كه 53 طرح آن اجرا شده ، 54 طرح در مسیر اجرا و 45پروژه نیز هنوز كاری انجام نشده است.
وی خاطر نشان كرد كه در جلسه فردا - پنجشنبه - هیات دولت به گونه ای تصمیم گیری خواهد شد تا تمام مصوبات و قول های داده شده در دولت دهم عملیاتی شود.
مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو
مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه
صفحه اختصاصی:
اولین مدرسه عشق که تأسیس شد / درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی / اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی