پاسخ به:مسابقه سوگواره صفر
جمعه 30 دی 1390 7:24 PM
سوال تستی |
پاسخ |
1 |
1 |
2 |
1 |
3 |
2 |
4 |
2 |
5 |
3 |
6 |
2 |
7 |
4 |
8 |
3 |
9 |
2 |
پاسخ سوالات تشریحی
سوال 1 تشریحی :
بعد از گرفتن اسرا در جنگ بدر پیغمبر دستور دادن که دو تن از اسرای شرور و خطرناک رو اعدام کنن . بعد از اعدام برای مسلمون ها سوال پیش اومد که آیا همه ی اسرا قرار هست که اعدام شن؟ انصار به پیغمبر مراجعه کردن و از او خواستن که به اونها اجازه بده که در قبال آزاد کردن اسرا غنیمت جنگی دریافت کنن که ضررها و صدمه هایی که در جنگ دیده بودن رو جبران کنن . رسول خدا هم بعد از دریافت وحی در این باره اجازه دادن که مسلمون ها در قبال آزاد کردن اسرا مبلغی دریافت کنن
سوال 2 تشریحی :
حضرت ختمی مرتبت صلی الله علیه و آله فضایل و امتیازات فرزندش امام حسن مجتبی علیه السلام را بین مسلمانان تبلیغ می كرد و از ارتباط او با مقام نبوت و علاقه حقیقی كه به وی داشت همه جا سخن می گفت.
آنچه از زبان پیامبر صلی الله علیه و آله در مورد حضرت مجتبی علیه السلام بیان شده است چنین است:
«هر كس می خواهد آقای جوانان بهشت را ببیند به حسن علیه السلام نگاه كند».
«حسن گل خوشبویی است كه من از دنیا برگرفته ام».
روزی پیامبر اكرم صلی الله علیه و آله به منبر رفت و امام حسن علیه السلام را در كنارش نشانید و نگاهی به مردم كرد و نظری به امام حسن علیه السلام انداخت و فرمود: «این فرزند من است و خداوند اراده كرده كه به بركت و جود او بین مسلمانان صلح را برقرار سازد».
یكی از یاران رسول الله صلی الله علیه و آله می گوید: پیغمبر صلی الله علیه و آله را دیدم كه امام حسن علیه السلام را بر دوش می كشید و می فرمود : «خدایا من حسن را دوست دارم، تو هم دوستش بدار».
روزی پیامبر معظم اسلام صلی الله علیه و آله امام حسین علیه السلام را بر دوش گرفته بود، مردی گفت: ای پسر بر مركب خوبی سوار شده ای. پیامبر فرمود: «او هم سوار خوبی است».
سوال3 تشریحی :
کسی که در روز غدیر مومنی را دیدار کند ، خداوند هفتاد نور بر قبر او وارد میکند و قبرش را توسعه میدهد
و هر روز هفتاد هزار فرشته قبر او را زیارت میکنند و او را به بهشت بشارت میدهند.