0

مسابقه سوگواره صفر

madahsniper
madahsniper
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 329

پاسخ به:مسابقه سوگواره صفر
جمعه 30 دی 1390  7:24 PM

سوال تستی

پاسخ

1

1

2

1

3

2

4

2

5

3

6

2

7

4

8

3

9

2

پاسخ سوالات تشریحی

سوال 1 تشریحی :

بعد از گرفتن اسرا در جنگ بدر  پیغمبر دستور دادن که دو تن از اسرای شرور و خطرناک رو اعدام کنن . بعد از اعدام  برای مسلمون ها سوال پیش اومد که آیا همه ی اسرا قرار هست که اعدام شن؟ انصار به پیغمبر مراجعه کردن و از او خواستن که به اونها اجازه بده که در قبال آزاد کردن اسرا غنیمت جنگی دریافت کنن که ضررها و صدمه هایی که در جنگ دیده بودن رو جبران کنن . رسول خدا هم بعد از دریافت وحی در این باره  اجازه دادن که مسلمون ها در قبال آزاد کردن اسرا مبلغی  دریافت کنن

سوال 2 تشریحی :

حضرت ختمی مرتبت صلی الله علیه و آله فضایل و امتیازات فرزندش امام حسن مجتبی علیه السلام را بین مسلمانان تبلیغ می‏ كرد و از ارتباط او با مقام نبوت و علاقه‏ حقیقی كه به وی داشت همه‏ جا سخن می ‏گفت.

آنچه از زبان پیامبر صلی الله علیه و آله در مورد حضرت مجتبی علیه السلام بیان شده است چنین است:

«هر كس می‏ خواهد آقای جوانان بهشت را ببیند به حسن علیه السلام نگاه كند». 

«حسن گل خوشبویی است كه من از دنیا برگرفته‏ ام‏».

روزی پیامبر اكرم صلی الله علیه و آله به منبر رفت و امام حسن علیه السلام را در كنارش نشانید و نگاهی به مردم كرد و نظری به امام حسن علیه السلام انداخت و فرمود: «این فرزند من است و خداوند اراده كرده كه به بركت و جود او بین مسلمانان صلح را برقرار سازد».

یكی از یاران رسول الله صلی الله علیه و آله می‏ گوید: پیغمبر صلی الله علیه و آله را دیدم كه امام حسن علیه السلام را بر دوش می ‏كشید و می‏ فرمود : «خدایا من حسن را دوست دارم، تو هم دوستش بدار».

روزی پیامبر معظم اسلام صلی الله علیه و آله امام حسین علیه السلام را بر دوش گرفته بود، مردی گفت: ای پسر بر مركب خوبی سوار شده ‏ای. پیامبر فرمود: «او هم سوار خوبی است‏».

سوال3 تشریحی :

کسی که در روز غدیر مومنی را دیدار کند ، خداوند هفتاد نور بر قبر او وارد میکند و قبرش را توسعه میدهد

و هر روز هفتاد هزار فرشته قبر او را زیارت میکنند و او را به بهشت بشارت میدهند.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها