پاسخ به:مسابقه سوگواره صفر
پنج شنبه 29 دی 1390 11:03 PM
سوال تستی |
پاسخ |
1 |
الف |
2 |
الف |
3 |
د |
4 |
ب |
5 |
ج |
6 |
ب |
7 |
الف |
8 |
الف |
9 |
ب |
پاسخ سوالات تشریحی
سوال 1 تشریحی : بعد از پايان جنگ بدر و گرفتن اسيران جنگى و پس از آنكه پيامبر (ص ) دستور داد كه دو نفر از اسيران خطرناك ، عقبة و نضر را گردن بزنند، گروه انصار به وحشت افتادند كه نكند اين دستور درباره ساير اسيران اجرا شود. لذا به پيغمبر (ص ) عرض كردند ما هفتاد نفر را كشته و هفتاد نفر را اسير كرديم و اينها از قبيله تو و اسيران تواند، آنها را به ما ببخش تا در برابر آزادى آنها فداء بگيريم. پیامبر(ص) در انتظار نزول وحى آسمانى در اين باره بود که آیه 67 سوره انفال نازل شد و اجازه گرفتن فداء در مقابل آزادى اسيران را داد.
سوال 2 تشریحی : اامام حسن گل خوشبو و برگزیده من از دنیاست. همانا این پسرم آقایی است که خداوند به سبب او بین دو گروه از مسلمانان را سازش می دهد. خدایا من او را دوست دارم و به دوست دار او نیز مهر می ورزم. نداز پيغمبر اكرم (ص) روايت كردهاند كه درباره امام حسن و امام حسين (ع) مىفرمود: اين دو فرزند من، امام هستند خواه برخيزند و خواه بنشينند. پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم مکرر فرمود: حسن و حسین علیهماالسلام دو آقای جوانان اهل بهشتند، آنها دو گل خوشبوی من در دنیا میباشند.
سوال3 تشریحی : کسی که در روز غدیر مومنی را دیدار کند ، خداوند هفتاد نور بر قبر او وارد میکند و قبرش را توسعه میدهد و هر روز هفتاد هزار فرشته قبر او را زیارت میکنند و او را به بهشت بشارت میدهند.