0

مسابقه سوگواره صفر

kk1363rr
kk1363rr
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 8

پاسخ به:مسابقه سوگواره صفر
چهارشنبه 28 دی 1390  12:07 PM

سوال تستی

پاسخ

1

الف 

2

الف

3

د 

4

ب 

5

ج 

6

ب 

7

د 

8

الف 

9

ب 

10

بدون سوال 

پاسخ سوالات تشریحی

سوال 1 تشریحی :

سوال 2 تشریحی:

امام حسن مجتبی علیه السلام کودک بود که پیامبر بزرگوار اسلام از او به عظمت و بزرگی یاد می کرد.

حذیفه گوید: روزی صحابه رسول خدا صلی الله علیه و آله در نزدیکی کوه حرا- یا غیر آن - گرد پیامبر جمع شده بودند که حسن در خردسالی با وقار خاصی به جمع آنان پیوست. پیامبر صلی الله علیه و آله با نگاه طولانی که بر او داشت، همه را مخاطب قرار داد و فرمود: "آگاه باشید که همانا او - حسن- بعد از من راهنما و هدایتگر شما خواهد بود.

او تحفه ای است از خداوند جهان برای من؛ از من خبر خواهد داد و مردم را با آثار باقی مانده از من آشنا خواهد کرد. سنت مرا زنده خواهد کرد و افعال و کردارش نشانگر کارهای من است. خداوند عنایت و رحمتش را بر او فرو فرستد. رحمت و رضوان خداوند بر کسی باد که حق او را بشناسد و به خاطر من به او احترام نموده و نیکی کند."

مورخان نوشته اند که: روزی رسول خدا صلی الله علیه و آله ضمن اظهار محبت به امام حسن مجتبی علیه السلام فرمود: همانا حسن ریحانه من است. و این فرزندم سید و بزرگ است و به زودی خداوند به دست او بین دو گروه مسلمان، صلح بر قرار خواهد کرد."

حسن فرزند و میوه‏ی دل من است، اگر كسی او را اذیت كند، مرا اذیت كرده و هر كس مرا بیازارد، خدا را اذیت كرده است.   

سوال3 تشریحی : 

حضرت رضا(ع) می فرمایند: کسی که در روز غدیر مومنی را دیدار کند ، خداوند هفتاد نور بر قبر او وارد میکند و قبرش را توسعه میدهد و هر روز هفتاد هزار فرشته قبر او را زیارت میکنند و او را به بهشت بشارت میدهند

بعد از گرفتن اسرا در جنگ بدر، پیغمبر دستور دادند که دو تن از اسرای شرور و خطرناک را اعدام کنند بعد از اعدام، برای مسلمان ها سوال پیش اومد که آیا همه ی اسرا قرار هست که اعدام شوند؟ انصار به پیغمبر مراجعه کردند و از او خواستن که به اونها اجازه بدهد که در قبال آزاد کردن اسرا غنیمت جنگی دریافت کنند(فداء) که ضررها و صدمه هایی که در جنگ دیده بودند را جبران کنند رسول خدا هم بعد از دریافت وحی در این باره (آیات 67 الا 71 سوره انفال) اجازه دادند که مسلمان ها در قبال آزاد کردن اسرا مبلغی (فداء) دریافت کنند.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها