پاسخ به:مسابقه سوگواره صفر
چهارشنبه 28 دی 1390 11:49 AM
سوال تستی |
پاسخ |
1 |
1 |
2 |
1 |
3 |
4 |
4 |
2 |
5 |
3 |
6 |
2 |
7 |
4 |
8 |
1 |
9 |
2 |
10 |
بدون سوال |
پاسخ سوالات تشریحی
سوال 1 تشریحی :
درجنگ بدر پیامبر (ص) هفتاد نفر از اسيران را به شرط آنکه هرکدام به ده نفر از مسلمين خواندن و نوشتن بياموزند، آزاد نمودند
همچنین دراین جنگ ، پيامبر اسلام بسياري از اسراي قريش را در مقابل دريافت فديه آزاد کردند.
پیامبر (ص) در جنگ بدر از روش مبادله اسرا نیز استفاده کردند. ایشان «عمر بن ابوسفیان» را ،با «سعد بن نعمان بن اکال» که از مسلمین بود، مبادله کردند.
سوال 2 تشریحی:
رسول الله(ص) دربارهی امام حسن(ع) فرمود:
ای انس! حسن فرزند و میوهی دل من است، اگر كسی او را اذیت كند، مرا اذیت كرده و هر كس مرا بیازارد، خدا را اذیت كرده است.
در جای دیگر می فرماید: «حسن گل خوشبویی است كه من از دنیا برگرفتهام.»
یكی از یاران پیامبر اکرم میگوید: پیغمبر(صلیاللهعلیهوآله) را دیدم كه امام حسن(علیهالسلام) را بر دوش میكشید و میفرمود: «خدایا من حسن را دوست دارم، تو هم دوستش بدار.»
شبی پیامبر خدا(صلیاللهعلیهوآله) نماز عشاء میخواند و سجدهای طولانی به جا آورد. پس از پایان نماز، دلیل را از حضرتش پرسیدند، فرمود: پسرم حسن، بر پشتم نشسته بود و ناراحت بودم كه پیادهاش كنم.
سوال3 تشریحی :
حضرت رضا(ع) می فرمایند: کسی که در روز غدیر مومنی را دیدار کند ، خداوند هفتاد نور بر قبر او وارد میکند و قبرش را توسعه میدهد و هر روز هفتاد هزار فرشته قبر او را زیارت میکنند و او را به بهشت بشارت میدهند.