پاسخ به:مسابقه سوگواره صفر
چهارشنبه 28 دی 1390 3:25 AM
سوال تستی |
پاسخ |
1 |
1 |
2 |
1 |
3 |
4 |
4 |
2 |
5 |
3 |
6 |
2 |
7 |
4 |
8 |
1 |
9 |
2 |
10 |
بدون سوال |
پاسخ سوالات تشریحی
سوال 1 تشریحی :
حضرت محمد(ص)، در جنگ بدر ترجیح دادند که به مصلحت مسلمین ، اسرا فدیه بدهند و آزاد گردند.. آنان كه ثروت و مال داشتند، با پرداخت فدیه آزاد گردیدند و چند تن از اسیران كه خواندن و نوشتن مىدانستند، به دستور پیامبر(ص) به آموزش كودكان مسلمان پرداختند، قرار بر آن بود كه هریك از آنان پس از آنكه ده تن از كودكان مسلمان را خواندن و نوشتن آموختند، بدون پرداخت فدیه آزاد گردند و این براى نخستین بار و آخرین بار در تاریخ بشر بود كه به فرمان پیامبر(ص)، آموزش و دانش به جاى غنیمت جنگى پذیرفته گشت.
سوال 2 تشریحی:
رسول الله(ص) دربارهی امام حسن(ع) فرمود:
ای انس! حسن فرزند و میوهی دل من است، اگر كسی او را اذیت كند، مرا اذیت كرده و هر كس مرا بیازارد، خدا را اذیت كرده است.
در جای دیگر می فرماید: «حسن گل خوشبویی است كه من از دنیا برگرفتهام.»
یكی از یاران پیامبر اکرم میگوید: پیغمبر(صلیاللهعلیهوآله) را دیدم كه امام حسن(علیهالسلام) را بر دوش میكشید و میفرمود: «خدایا من حسن را دوست دارم، تو هم دوستش بدار.»
شبی پیامبر خدا(صلیاللهعلیهوآله) نماز عشاء میخواند و سجدهای طولانی به جا آورد. پس از پایان نماز، دلیل را از حضرتش پرسیدند، فرمود: پسرم حسن، بر پشتم نشسته بود و ناراحت بودم كه پیادهاش كنم.
سوال3 تشریحی :
حضرت رضا(ع) می فرمایند: کسی که در روز غدیر مومنی را دیدار کند ، خداوند هفتاد نور بر قبر او وارد میکند و قبرش را توسعه میدهد و هر روز هفتاد هزار فرشته قبر او را زیارت میکنند و او را به بهشت بشارت میدهند.