پاسخ به:مسابقه سوگواره صفر
یک شنبه 25 دی 1390 11:53 AM
سوال تستی |
پاسخ |
1 |
الف |
2 |
الف |
3 |
د |
4 |
ب |
5 |
ج |
6 |
ب |
7 |
د |
8 |
الف |
9 |
ب |
10 |
- |
پاسخ سوالات تشریحی
سوال 1 تشریحی : در پایان جنگ بدر پیامبر ص در مورد اسیران با اصحاب خود مشورت کردند و در نهایت عده ای از اسیران آزاد شدند ، عده ای به پرداخت جزیه محکوم شدند که البته جزیه ها مبالغ مختلفی داشتند و عده ای که سواد خواندن و نوشتن داشتند هم به تعلیم این امر به سایرین مشغول شدند.
سوال 2 تشریحی: امام حسن مجتبی علیه السلام کودک بود که پیامبر بزرگوار اسلام از او به عظمت و بزرگی یاد می کرد. به یقین این برخوردهای محبت آمیز که هیچگاه در زمان خاص و یا در محدوده خاصی ابراز نمی شد، نشان دهنده این بود که آن حضرت می خواست نقاب از چهره امام حسن علیه السلام کنار زده و شخصیت والای او را بیش از پیش، به مسلمانان معرفی کند
روزی رسول خدا صلی الله علیه و آله ضمن اظهار محبت به امام حسن مجتبی علیه السلام فرمود: همانا حسن ریحانه من است. و این فرزندم سید و بزرگ است و به زودی خداوند به دست او بین دو گروه مسلمان، صلح بر قرار خواهد کرد."
روزی صحابه رسول خدا صلی الله علیه و آله در نزدیکی کوه حرا- یا غیر آن - گرد پیامبر جمع شده بودند که حسن در خردسالی با وقار خاصی به جمع آنان پیوست. پیامبر صلی الله علیه و آله با نگاه طولانی که بر او داشت، همه را مخاطب قرار داد و فرمود: "آگاه باشید که همانا او - حسن- بعد از من راهنما و هدایتگر شما خواهد بود
حذيفه بن يمان مى گويد: پيامبر(ص) فرمود: فضيلتى به حسن بن على عطا گرديده است كه به احدى از فرزندان آدم, جز حضرت يوسف داده نشده است.
سوال3 تشریحی : حضرت امام رضا (ع) فرموده اند:هر کس در روز عید غدیر به دیدار مومنی رود ،خداوند هفتاد نوردر قلبش داخل کند و قبرش را بگستراند و هر روز هفتاد هزار فرشته به زیارت قبرش آیند و به او مژده بهشت دهند.