0

مسابقه سوگواره صفر

qolameali
qolameali
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1301

پاسخ به:مسابقه سوگواره صفر
یک شنبه 25 دی 1390  12:14 AM

سوال تستی

پاسخ

1

الف

2

الف

3

د

4

ب

5

ج

6

ب

7

د

8

الف

9

ب

10

---------

پاسخ سوالات تشریحی

سوال 1 تشریحی : 

[خداوند]به پيامبر(صلى الله عليه وآله) دستور مى دهد كه اسيران را با بيان دلگرم كننده اى به سوى ايمان و اصلاح روش خود دعوت و تشويق كند، مى فرمايد: «اى پيامبر! به اسيرانى كه در دست شما هستند بگو: اگر خداوند در دل هاى شما خير و نيكى بداند بهتر از آنچه از شما گرفته شده، به شما مى بخشد» (يا أَيُّهَا النَّبِيُّ قُلْ لِمَنْ في أَيْديكُمْ مِنَ الأَسْرى إِنْ يَعْلَمِ اللّهُ في قُلُوبِكُمْ خَيْراً يُؤْتِكُمْ خَيْراً مِمّا أُخِذَ مِنْكُمْ) منظور از كلمه «خَيْراً» در جمله «إِنْ يَعْلَمِ اللّهُ في قُلُوبِكُمْ خَيْراً» همان ايمان و پذيرش اسلام است و منظور از«خَيْراً» در جمله بعد، پاداش هاى مادى و معنوى است كه در سايه اسلام و ايمان عايد آنها مى شود، و به مراتب بالاتر از مبلغى است كه به عنوان«فِداء» پرداخته اند. علاوه بر اين پاداش ها، لطف ديگرى نيز درباره شما كرده «و گناهانى را كه در سابق و قبل از پذيرش اسلام مرتكب شديد، مى بخشد، و خداوند آمرزنده و مهربان است» )وَ يَغْفِرْ لَكُمْ وَ اللّهُ غَفُورٌ رَحيمٌ(

منبع :

1. سوره مباركه انفال آيه 70

2. تفسير نمونه از آيت الله العظمي مكارم شيرازي، جلد7 ، ذيل آيه فوق

سوال 2 تشریحی:

رسول خدا(ص)در مواردی از حسن و برادرش حسین به ریحانه و سید تعبیر می كند، آن جا كه می فرماید: (وریحانتاى: الحسن والحسین؛ حسن و حسین دو ریحانه منند.) و نیز فرمود:(الحسن والحسین ریحانتای من الدنیا)؛ حسن و حسین دو ریحانه من در دنیایند.

و گاهی در مورد حضرت مجتبی(ع)فرموده است:(إنّ هذا ریحانتى وإنّ ابنى هذا سید سیصلح اللّه به بین فئتین من المسلمین؛ همانا حسن ریحانه من است و این فرزندم آقاست و به زودی خداوند به دست او بین دو گروه مسلمان، صلح برقرار خواهد كرد)

هر کس می‏خواهد آقای جوانان بهشت را ببیند به حسن علیه السلام نگاه کند.

حسن گل خوشبویی است که من از دنیا برگرفته‏ام‏.

انس بن مالک نقل می‏کند که: رسول الله صلی الله علیه و آله درباره‏ی امام حسن علیه السلام به من فرمود: ای انس! حسن فرزند و میوه‏ی دل من است، اگر کسی او را اذیت کند، مرا اذیت کرده و هر کس مرا بیازارد، خدا را اذیت کرده است.

شرف و مجد و سیادتم را به حسن علیه السلام دادم و شجاعت وجود خویش را به حسین علیه السلام بخشیدم‏.

منبع: پايگاه تخصصي مكتب الثقلين

سوال3 تشریحی :

امام رضا (ع) : کسی که در روز غدیر مومنی را دیدار کند ، خداوند هفتاد نور بر قبر او وارد میکند و قبرش را توسعه میدهد و هر روز هفتاد هزار فرشته قبر او را زیارت میکنند و او را به بهشت بشارت میدهند.

منبع : پايگاه اينترنتي احاديث

گر نگه دار من آن است که من می دانم          شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها