پاسخ به:سوال در شبکه
پنج شنبه 24 مرداد 1392 3:36 PM
با سلام
من از فاير فاكس استفاده ميكنم امروز وقتي ميخواستم بيام تو سايت هر چه قدر زدم سايت رو ناقص باز ميكنه اون قسمت ورود نام كاربري و رمز رو نمياورد شماره 22 بود چند بار پاك كردم و دوباره نصب كردم حتي ورژن 23 رو نصب كردم بازم اون طوري بود سايت هاي ديگه رو هم اونجوري مياره مثل ياهو اما الان از اكسپلورير وارد سايت شدم اشكال از چيه؟ ميتونه از شركت ارائه دهنده اينترنت باشه ؟ چيكار كنم لطفا راهنمايي بفرمائيد.
با سلام
دوست عزیز
این اشکال می تونه از بروز رسانی سایر نرم افزارهایی باشه که روی سیستم شما نصب شده و نصابی بر بروی فایر فاکس دارند اگر قبلا شرکت ارائه دهنده مشکلی در باز کردن نداشته مشکل از بروز رسانی ADDON های موجود در فایر فاکس مثل فلش پلیر یا جاوا یا نرم افزارهای ویندوزی است که نیاز به بروز رسانی دارد و علت هم بروز وصله امنیتی و مشکل شناختن از طرف فایر فاکس است
شما می تونید با مراجعه به TOOLS - Add-on نرم افزارهایی که نیاز به روز رسانی دارند رو مشاهده کنید به روی هر کدام بروز رسانی از سایت خودش موجوده در صورت عدم بروزرسانی بصورت دستی فایل رو از بخش دانلود راسخون دریافت و نصب کنید
حتما ویندوز خودتون رو بروز رسانی کنید آخرین برنامه ای رو که نصب کردید رو بررسی کنید تا دسترسی فالیها رو دچار مشکل نکرده باشه در صورت ادامه مشکل تا زمان تعویض ویندوز از کروم یا اپرا استفاده کنید مرورگر اکسپلورر به هیچ عنوان توصیه نمی شود
پاک کردن کش مروگر فایر فاکس یا حتی ذخیره شده آفلاین سایتها در مرورگر که برخی برای سرعت در دسترسی فعال می کنند می تونه بهتون کمک کنه
موفق باشید
به نام خداوند بخشنده مهربان
روزی شما هم خواهید توانست به قله های بزرگ علم و فناوری و هر چی که عشقته دست پیدا کنی فقط از الان براش تلاش کن پاشو ...پاشو دیگه .... با تو ام....تا وقتی اینجا نشستی انتظار پیشرفت نداشته باش.
یادمون باشه دروغ از زمان قدیم در ایران گناه بزرگی بود اسلام که اومد چند قبضه دروغ رو گناه کبیره کرد ولی نمیدونم چرا مردم امروز دروغ گفتن براشون شده ثواب ، یکی بیاد بده به من جواب.
به زودی در این محل نصب خواهد شد ...