پاسخ به:سوال در شبکه
سه شنبه 1 مرداد 1392 2:00 PM
سلام
ببخشید گاهی اینترنت من بدون اینکه مصرف داشته باشم خود به خود مصرف می شود. مودم من هم وایرلس نیس که کسی بتونه استفاده کنه.
باید چیکار کنم؟؟؟
-----------------------
با سلام
دوست عزیز شما ضمن استفاده از راهنمایی دوستان مثلا کنترل کننده مصرف یا فایروال به یاد داشته باشید در برخی مواقع سیستم جهت بررسی اتصال کانکشن اقدام به ارسال و دریافت فایلهایی جزیی می نمایید که حجم زیادی مصرف نمی شود حتی به صورت ماهانه
ضمنا فقط ویندوز و آنتی ویرس اقدام به بروزرسانی خود نمی کنند برنامه های مثل فلش پلیر جاوا یا سایر برنامه هایی که نیاز به تایید اصلالت یا لیسانس دارند نیز اقدام به ارسال و دریافت می کنند در صورت نیاز می توانید با فایروال یا ورود به خود برنامه ها دسترس برورسانیشان را مسدود کنید.
ضمنا ویروسها و سایر همه رسته ای هایشان نیز برای ارسال اطلاعات یا دریافت اطلاعات نیز بصورت مخفیانه اقدام می نمایند بهتر است هر چه سریعتر نسبت به اسکن سیتمتان با آنتی ویروس بروزشده اقدام کنید
قبل از هر کاری مقدار خروجی و ورودی پهنای اینترنت را چک کنید در صورت استفاده از ویندوز XP حتما یکی از دو فایروال زون آلارم یا کومودو رو در برنامه هاتون قرار بدید هر چند در ویندوز 7 هم اینکار بشود مطمئن تر است
به نام خداوند بخشنده مهربان
روزی شما هم خواهید توانست به قله های بزرگ علم و فناوری و هر چی که عشقته دست پیدا کنی فقط از الان براش تلاش کن پاشو ...پاشو دیگه .... با تو ام....تا وقتی اینجا نشستی انتظار پیشرفت نداشته باش.
یادمون باشه دروغ از زمان قدیم در ایران گناه بزرگی بود اسلام که اومد چند قبضه دروغ رو گناه کبیره کرد ولی نمیدونم چرا مردم امروز دروغ گفتن براشون شده ثواب ، یکی بیاد بده به من جواب.
به زودی در این محل نصب خواهد شد ...