0

30 نکته در موردوبلاگ نویسی

mesbah74
mesbah74
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 66

30 نکته در موردوبلاگ نویسی
پنج شنبه 14 مرداد 1389  3:36 PM

چند وقت پیش توی فید دوستان که در گوگل ریدر میخوانم این 75 نکته رو  و بنظرم خیلی جالب اومد و خودم سعی میکنم در وبلاگم این 75 نکته رو رعایت کنم !
نکته : نوشته های ابی رنگ تقسیر نون میم است از این 75 نکته باشید که رستگار شوید

1- اگر وبلاگنويس نيستيد از همين امروز شروع كنيد .
لذتی که وبلاگ نویسی است در هیچ کار دیگری تو حوزه وب نیست، باور کنید 
2- در مورد چيزهاي مورد علاقه تان بنويسيد .
این خیلی مهمه چون اگه درمورد یه موضوعی وبلاگ بنویسید که بهش علاقه ندارید و یا بتازگی توی جامعه فراگیربعد از یه مدتی حتی اگه وبلاگ خیلی خوبی هم داشته باشید خودتون سرد میشد و کم کم وبلاگ نویسی رو تعطیل     میکنید

3- اگر در مورد وبلاگنويسي مصمم هستيد ، دامين شخصي خريداري كنيد .
این نکنه برای بیشتر شدن انگیزتون به وبلاگنویسی خیلی کمک میکنه

4- اطمينان حاصل كنيد كه نام دامين معادل نام وبلاگ است .
واقعا مسخره است که شما یه دامین با نام خودتون میخرید و به ثبت میرسونید ولی اسم وبلاگتون یه چیز دیگست !!
5- يك نام كوتاه و بيادماندني انتخاب كنيد .
اسمهای بلند  و بی معنی هم بیاد ماندشون سخته ، هم تایپ شون ، هم معرفیشون به دیگران و برای خودتون !

6- از وردپرس استفاده كنيد .
چقدر مهمه که از یه سرویس دهنده ی درجه یک استفاده کنید ، بدون اغراق میگم که من همه سرویس دهنده های       وبلاگ فارسی زبان و معروف ترینهای خارجی رو امتحان کردم ولی هیچ کدوم وردپرس نمیشه ، اما صلاح مملکت خویش خسروان دانند !
7- از پلاگين هاي وردپرس استفاده كنيد .
اینم باز مربوط میشه اگه توصیه شماره 6 رو گوش کردید 
8- در مسير وبلاگنويسي ثابت قدم باشيد .
دو هفته ای اول که وبلاگ تو ثبت کردی با ذوق و شوق شروع میکنی به وبلاگ نوشتن تا میاد وبلاگت چندتا ویزیوتر ثابت برای خودش پیدا کنه ، کلا بیخال قضیه میشی … کلی وبلاگ میتونم براتون مثال بزنم که ارشیو شون فقط دو ماه داره و الان داره خاک میخوره 
9- حداقل هفته اي 5 پست بنويسيد .
بازم از اون نکته های مهمه که حداقل هفته ای 5 پست بهتون کمک میکنه امار ویزتورهاتون همنجوری صعود کنیه
ولی خب این نکته در ظاهر ساده است ، پاش که بیفته خیلی هم ساده نیست ولی نگران نباشید خدا بزرگه 

10- مطالبتان را غلط گيري كنيد .
چون ممکنه مطالبتون رو انلاین مینویسد ( که پیشنهاد میکنم این کار رو نکنید ؛ حالا بعدا راههای بهتر رو میگم ) نوشته ی شما ممکنه چند تای غلط املایی که نه اشتباه چاپی بگم بهتره داشته باشه .. پس حتما بعد از تمام شدن نوشتنون اونو غلطگیری کنید 
11- يكبار ديگر غلط گيري كنيد .
12- با ساير وبلاگنويسان ارتباط داشته باشيد .
رفیق وبلاگی برای خودتون درست کنید یعنی با رفیق پیدا کردن از طریق خواندن وبلاگشون و دعوت به وبلاگ خودتون و چت و سایتهای دوستیابی سعی کنید در وبلاگنویسی بی کس و تنها نباشید 
13- براي سايرين كامنت هاي بامعني بگذاريد .
” سلام .. وبلاگ خوبی داری .. به وبلاگ منم سر بزن ” نشد کامنت با معنی .. اینو شما بدون توجه به موضوع وبلاگ طرف براش کامنت گذاشتین .. پس وبلاگ رو بطور کامل بخونید و در مورد یه پست خاص برای نویسنده کامنت بزارید و نظرتون رو در مورد اون پست بگید … بعدش اگه خواستید برای وبلاگ خودتون هم تبلیغ کنید 
14- كامنت هاي بامزه بگذاريد .
15- اولين نفري باشيد كه كامنت ميگذاريد .

لذتی که در اولین خواندن اولین کامنت برای نویسنده مطلب هست توی کامنت 100 هم نیست !! باور کنید
پس اگه به وبلاگی رفتید که تازه بروز شده و کسی نظری نداده .. سریعا  البته با درنظر گرفتن نکته های 13 و 14 یه کامنت بنویسید

16- از وبلاگتان نسخه پشتيبان تهيه كنيد .
فکر اون روزی باشید که خدای نکرده سایت خودتون یا سایت سرویس دهنده یهو به فنا رفت و اون وقتکه ….
17- از تقويم كنار صفحه استفاده نكنيد .
بخدا هیچ کس حتی خودتون هم ازش استفاده نمیکنید… پس از کنار صفحتون استفاده های مفید کنید 
18- در فروم ها مشاركت داشته باشيد .
” در ادامه نکته 18 بخوانید .. ” و فعال باشید و بجای امضا … ” نکته 19 رو بخوانید “

19- در محل امضا(فروم) آدرس سايتتان را ذكر كنيد .
برای تبلیغ و البته اعتبار خودتون

20- مهمترين چيز در وبلاگنويسي محتواست : محتواي بدردبخور .
هی  کپی از سایتهای مثل ویکی پدیا و وبلاگها بدرد نمیخوره … عکسهای اونجور و مثل نشریات زرد الکی سیاه کردن هم مطمئن باشید اخر و عاقبت نداره
21- تمپلت وبلاگتان را هر چند وقت يكبار عوض كنيد .
برای تنوع و تکراری نبودن چشم خودتون و البته ویزتورهای ثابتون 
22- از تگ ها استفاده كنيد .
23- سادگي كليد موفقيت است .
یکی از دلیلهای که گوگل موفق بوده بخاطرش 
24- از سايتهاي “Social Bookmarking” مانند Delicious استفاده كنيد .
فارسیش میشه از سایتهای مثل بالاترین که متسفانه فیلتره و بعدا در نون میم توضیحات بیشتری خواهید دید 
25- از تگها استفاده كنيد .
26- خيلي خشك و جدي نباشيد ، شوخ طبعي را فراموش نكنيد .
ماهیت وبلاگ اینو می طلبه برعکس سایت دقیقا

27- از فيدبرنر استفاده كنيد .
من خودم به تازگی کشف کردم عجب سایت بدرد بخوریه – قبلا ازش خوشم نمیامد :(

28- از خوانندگانتان سئوال بپرسيد .
وبلاگ یه طرفه نداشته باشید یعنی متکلم وحده !! سعی کنید از خوانندگانتان سوالهای بپرسید که سطح هوشیاری اونها رو بدست بیارید !!
29- مطالب دنباله دار بنويسيد .
اگر نمیدونید این نکته به چه درد میخوره پس بدونید گر مایل ادامه این 75 نکته رو بخوانید باید برای قسمت دومشش صبر کنید چون این مطلب دو قسمت داره :

mohammad mahdi

مدير تالار نجوم

هر راه حلي که براي مساله اي پيدا مي کنم به عنوان سر مشق به من کمک مي کند تا مساله هاي ديگر را هم به نتيجه برساند

تشکرات از این پست
reza_87 rozgol yoshij ahmadfarm
دسترسی سریع به انجمن ها