مجری طرح گردشگری تلهکابین اندبیل: ایجاد تفریحات سالم کمترین کار برای مردم است
چهارشنبه 16 آذر 1390 10:21 PM
سید محمود میرلوحی پیش از ظهر امروز در جلسه ستاد سرمایهگذاری استان اردبیل که در استانداری اردبیل برگزار شد، اظهار داشت: هدف اصلی ما از اجرای این طرح در منطقه اندبیل با توجه به ظرفیت خوب گردشگری زمستانی و تابستانی فراهم کردن بستر تفریح مناسب و سالم برای هموطنان است چرا که این کار را کوچکترین خدمت برای مردم این خطه میدانیم.
وی به همکاری خوب اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری اردبیل با مجریان این طرح در واگذاری زمین مورد نیاز اشاره کرد و افزود: انظار میرود کمیسیون ماده 32 مستقر در جهاد کشاورزی نیز در فرصت اندک مجوز لازم را صادر کند تا در سه ماه فرصت فصل تعطیلی کار و عملیات عمرانی بتوانیم تا بهار سال آینده طرح را به صورت کامل مطالعه و عملیات اجرایی آن را نیز از فروردین ماه سال آینده آغاز کنیم.
میرلوحی از عنایت استاندار اردبیل برای رفع مشکل این طرح گردشگری خبر داد و ابراز داشت: انتظار داریم سازمان میراث فرهنگی و گردشگری نیز فضای مناسب و ساختمان در حال فعالیت خود را در آن منطقه در اختیار ما بگذارد تا بتوانیم پیمانکار خود را مستقر و فعالیت عمرانی را در فرصت مناسب آغاز کنیم.
مجری طرح گردشگری تلهکابین اندبیل گفت: هر چند کار بیش از سه سال است به شکلهای مختلف بلاتکلیف رها شده اما حمایت برخی از دستگاههای اجرایی در بسترسازی این کار و انجام کارهای اولیه شایسته بوده و انتظار میرود بقیه دستگاهها نیز بتوانند با انگیزه بیشتر به تکمیل شدن این پروژه کمک کنند.
میرلوحی وعده داد: در اجرای این طرح حتی به یک بوته نیز آسیبی وارد نشود و اگر این آسیب وارد شود آماده هستیم به اندازه همان بوته تخریب شده 10 درخت بکاریم.
وی یکی از برنامههای محوری در افق آینده را توسعه تلهکابین اندبیل به سمت شمال کشور توصیف کرد و بیان داشت: هر چند سرمایهگذاری در این حوزه همراه با ریسک است اما با توجه به بازدید و طرحهای کارشناسی که در این حوزه داشتم به نظر میرسد ایجاد چنین مناطق گردشگری اگر سودی به همراه نداشته باشد به تنوع گردشگری و همچنین برقراری یک تفریح سالم برای حضور مردم کمک میکند.
به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، در این جلسه دو و نیم ساعته همچنین مجری شرکت برکت مغان به عنوان تولیدکننده کنسانتره میوه و فرآوری محصولات سردرختی با اشاره به ظرفیت توان منطقه پارسآباد و شمال استان در تولید میوه انبوه و برخی اشکالات بانک صنعت و معدن در اجرای این طرح، بیان داشت: قرار است با تکنولوژیهای نوین این واحد صنعتی و تولیدی را در شمال استان راهاندازی کنیم تا امکان تولید کنسانتره میوه به شکل مدرن به وجود آمده و امکان صادرات آن نیز فراهم شود.