0

پيامک هاي خواندني

rassool
rassool
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 471

پيامک هاي خواندني
پنج شنبه 1 مرداد 1388  12:26 PM

*طبق قانون بقاي شادي، هيچ شادي از بين نمي ره؛ فقط از دلي به دل ديگه جابه جا مي شه!
*کسي که پابرهنه وسط حرف ديگران مي دود، يا تربيت ندارد يا کفش!
*آقاي دست و دلباز براي بچه اش اسمارتيز خريد و روي آن نوشت: هر هشت ساعت يکي!
*چه دعايي کنمت بهتر از اين/خنده ات از ته دل، گريه ات از سر شوق ، روزگارت همه شاد، سفره ات رنگارنگ و تني سالم و شاد که بخندي مادام...
*امروز روز ملي گلهاست... روزت مبارک... اين اس .ام.اس را رو براي همه گلهاي دنيا که عطرشون رو دوست داري، بفرست.
*از يکي پرسيدند تا حالا مرباي «بالنگ» خوردي؟ گفت: من که هميشه با دست مي خورم.
*اولي:به نظر تو موقع تشييع جنازه، جلو تابوت باشي بهتره يا پشت تابوت؟
دومي: فرقي نمي کنه! فقط بايد سعي کني توي تابوت نباشي!
*يه دنيا فداي هر چي دل مهربونه/يه دل فداي اوني که اين اس .ام.اس  رو مي خونه...
*سلام عزيزم! خوبي؟! اگه دلت برام تنگ شده، ساعت 9شب بيا تا با خودم ببرمت... آخه تازگي ها در شهرداري استخدام شدم!
*باغبان در را نبندد، من فرد گلچين نيستم/من اسير يک گلم، دنبال هر گل نيستم!
*با «پاهاش» دوندگي کرده، «پاداش» را به دستش دادند!
*وفارو از ماهي ياد بگير که وقتي از آب در مياد مي ميره، نه از زنبور که از گلي خسته مي شه، ميره سراغ يه گل ديگه!
*زندگي دو چهره بيشتر نداره، يا به بازيت مي گيره يا به بازيش مي گيري... حالا انتخاب با توست!
*زنده را تا زنده است بايد به فريادش رسيد/ ورنه بر سنگ مزارش آب پاشيدن چه سود؟
*راز دل با کس نگفتم چون ندارم محرمي/هر که را محرم شمردم عاقبت رسوا شدم/ راز دل با آب گفتم تا نگويد با کسي/ عاقبت ورد زبان ماهي دريا شدم!
*نه دل در دست محبوبي گرفتار/نه سر در کوچه باغي بر سر دار/ از اين بيهوده گرديدن چه حاصل؟/پياده مي شوم، دنيا نگه دار!
*اي همه دارو ندارم/اي تو ماه شب تارم/جز تو من کسي ندارم/که سر کارش بذارم.
*خبر چون سيل، دنيا را گرفته/که دارا رفته سارا را گرفته/ خودم را دار خواهم زد يقيناً/ دلم تصميم کبري را گرفته!
*از يکي نظرش رو درباره بند گردني موبايل پرسيدند، گفت: خوبه! فقط موقع شارژ گوشي دو ساعت آدم رو از کار و زندگي ميندازه!
منبع :مجله روزهاي زندگي شماره 329.
اگر غم لشگر انگیزد که خون عاشقان ریزد
من و ساقی به هم سازیم و بنیادش براندازیم
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها