مسئول مرکز تربیت معلم طالقانی خواستار شد: تخصیص اعتبار برای انجام پروژههای مراکز تربیت معلم قم
پنج شنبه 10 آذر 1390 8:13 PM
خبرگزاری فارس: مسئول مرکز تربیت معلم طالقانی قم گفت: از زمان تفکیک مراکز تربیت معلم از وزارت آموزش و پرورش، اعتبارات عمرانی این مراکز کاهش یافته بنابراین ضرورت دارد که اعتبارات جدیدی برای این منظور تخصیص یابد.
به گزارش خبرگزاری فارس از قم، حجتالاسلام سید جواد حسنی پیش از ظهر امروز در دیدار با علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: مراکز تربیت معلم در تثبیت قدرت آموزش و پرورش و توسعه مسائل فرهنگی و اجتماعی جامعه نقش مهمی را ایفا کردهاند.
وی افزود: مراکز تربیت معلم در سطح کلان کشور و نیز در استان قم دارای مشکلاتی هستند که امیدواریم با عنایات ویژه مسئولین مسائل و مشکلات آنها کاهش یابد.
مسئول مرکز تربیت معلم طالقانی با اشاره به تاکیدات امام راحل و مقام معظم رهبری در مورد احیای مراکز تربیت معلم گفت: این مراکز در گذشته نسبت به تربیت دانشجو در سطح کاردانی اقدام میکردند اما با اجرایی شدن قانون خدمات کشوری و برنامه پنجم توسعه که استخدام افراد دارای مدارک زیر سطح کارشناسی را ممنوع اعلام کرده، مشکلاتی در این زمینه به وجود آمده است.
وی بیان کرد: به دلیل مصوبه اخیر مجلس، مشکلاتی در بحث تعهد متقابل دانشجویان و وزارت آموزش و پرورش در زمینه استخدام این افراد به وجود آمده است زیرا این قانون با مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در تضاد است.
حسنی با بیان اینکه در مهر ماه سال آتی مقرر شده که بیش از 25 هزار نفر دانشجو جذب مراکز تربیت معلم شوند، افزود: طبق قانون جدید مجلس شورای اسلامی امکان اخذ تعهد از این افراد وجود ندارد و سالهای تحصیل دانشجویان تربیت معلم جزو سوابق کاری آنها محسوب نمیشود.
مسئول مرکز تربیت معلم طالقانی با اشاره به تفکیک مراکز تربیت معلم از وزارت آموزش و پرورش طی پنج سال گذشته خاطرنشان کرد: از زمانی که مجتمع آموزش عالی پیامبر اعظم (ص) تاسیس شد هیچگونه امکاناتی از طریق استان به این مراکز تعلق نگرفته و تنها بودجه عمرانی محدودی توسط مجتمع پیامبر اعظم اختصاص داده میشود.
وی با بیان اینکه پروژههای مختلفی در مراکز تربیت معلم تعریف شدهاند، افزود: به دلیل عدم تخصیص اعتبارات لازم هنوز این پروژهها به مرحله اجرا در نیامدهاند ضمن اینکه ارزیابی چند سال گذشته برای ساخت سالن آمفیتئاتر، تجهیز خوابگاه و توسعه مرکز تربیت معلم دختران در قم یک میلیارد تومان بوده است که اکنون با تغییر شرایط این هزینههای افزایش یافته است.
حسنی تصریح کرد: هیچگونه اعتباری ویژه مراکز تربیت معلم تخصیص نیافته است به همین دلیل از ریاست مجلس انتظار داریم در این زمینه همکاریهای لازم را صورت دهند.