0

نکته ای برای رفع شوری غذاها

 
zahra_hejazi
zahra_hejazi
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 6
محل سکونت : اصفهان

نکته ای برای رفع شوری غذاها
یک شنبه 10 مرداد 1389  10:21 AM

هرگاه خورش، سوپ و یا غذاعای آبکی شور شد اگر می توانید آن را با سیب زمینی رفع کیند ولی اگر با آن هم رفع نشد خورش را در سبدی که زیر آن ظرفی قرار دارد بریزید، آب آن که خارج شد اگر باز هم احتیاج به پختن دارد ؛ خیلی کم آب جوش به آن اضافه کنید و آب خورش را که جدا کرده اید ده دقیقه ای  دست نزنید تا نمک آن ته نشین شود، بعد با ملاقه به آرامی از روی آب خورش بردارید و به خورش اضافه کنید

zk

تشکرات از این پست
ayeneh
دسترسی سریع به انجمن ها