0

آموزش مجازی دروس پیام نور و سایر دانشگاه ها(فیلم آموزشی)

ahmadrasekhon
ahmadrasekhon
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 92

آموزش مجازی دروس پیام نور و سایر دانشگاه ها(فیلم آموزشی)
پنج شنبه 3 آذر 1390  12:31 PM

سلام به همه دانشجو هایی که توی این سیستم آموزشی افتضاح ایران دارن درس میخونن. واقعا واسه جامعه علمی ایران متاسفم که هنوز نفهمیدن راه توسعه علمی کشورشون چیه. من دانشجوی پیام نور هستم رشته کامپیوتر و واقعا درس های سنگینی داریم و مجبوریم این درس ها رو بدون استاد پاس کنیم.اگر فقط یک شرکت یا سازمان فیلم های آموزشی دروس پیام نور رو ارائه میکرد دیگه ما اینقدر تو وضعیت سخت درس نمی خوندیم خواهش من از مسئولین این هاست که تمام دروس تخصصی رشته کامپیوتر و ریاضی دانشگاه پیام نور رو به صورت DVD در بیارن تا دانشجوها استفاده کنن .امکان مرور درس رو داشته باشند.وهمچنین از آقای دکتر رحمانی استاد کامپیوتر که درس مبانی کامپیوتر رو به صورت فیلم آموزشی تهیه کردند سپاس گذاری میکنم.  واقعا متاسفم که توی ایران یک سینمای علمی نداریم. من توی youtube فقط عبارت cpu رو سرچ کردم چیزی حدود 200 فیلم آموزشی راجع به ساختار سی پی یو رو آورد ولی به زبان انگلیسی. واقعا متاسفم که در ایران دروس ریاضی وفیزیک و کامپیوتر و کلیه دروس فنی مهندسی رو به صورت فیلم در نمیارن.آخه همگی که دسترسی به استاد ندارند.بارز ترین عملی که در جنگ نرم به فرمایش مقام معظم رهبری باید انجام بدهیم تهیه فیلم ها و نرم افزار های آموزشی است که کلیه دروس رو آموزش بدهند خصوصا ریاضیات و دروسی که درکشون مشکله.امیدوارم که این نوشته من بتونه به توسعه علمی ایران کمک بکنه

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها