طرز تهیه شیرینی انگشتی موز
شنبه 9 مرداد 1389 3:38 PM
طرز تهیه شیرینی انگشتی موز
مواد لازم
:
آرد یک پیمانه
كره 125 گرم
تخممرغ دو عدد
پودرشكر نصف پیمانه
بیكینگپودر دو قاشق چایخوری
نشاسته به میزان لازم
موز، پودرقند و
دارچین به میزان لازم
شیرینی انگشتی موز
طرز تهیه
:
ابتدا كره نرم شده را با تخممرغ میزنیم، سپس به آن پودرشكر، بیكینگپودر و آرد را اضافه میكنیم. آن قدر به این مواد نشاسته اضافه میكنیم تا خمیر نرمی به دست آید. خمیر را نیم ساعت در یخچال استراحت میدهیم، سپس به كمك وردنه خمیر را به قطر نیم سانتیمتر باز میكنیم و مستطیلهایی به ابعاد دلخواه میبریم. بعد یك قطعه موز را در مخلوط دارچین و پودرقند غلتانده و در میان خمیر مستطیل قرار میدهیم و خمیر را میبندیم، دو طرف آن را كاملا به هم میچسبانیم و در سینی فر با حرارت 170 درجه سانتیگراد به مدت 30 تا 45 دقیقه قرار میدهیم.بعد از پختن شیرینی میتوانیم آن را با دارچین، پودرقند یا شكلات ذوب شده تزئین كنیم
.