سرپرست تيم فوتبال سپاهان گفت: بصيرت در قضيه حذف از آسيا به طور صددرصد مقصر نبود و خود رحمان احمدي هم تقصير داشت.
رسول خوروش درنشست خبری شب گذشته باشگاه سپاهان در خصوص سوابق خود گفت: بازیکن طلایی دهه 50 سپاهان بودم و در جام تخت جمشید این تیم را همراهی کردم. از سال 57 به آمریکا سفر کردم و فوق لیسانس تربیت بدنی را در این کشور گرفتم و بعد از 30 سال به ایران بازگشتم.
وی افزود: به عنوان مشاور تیم ملی در سال 1382 ایران را در سنگاپور و بحرین همراهی کردم و 3 سال است که به طور کامل در ایران مستقر هستم. از این موضوع خوشحالم که به خانه خود بازگشتم. همچنین در این 30 سال مربی و سرپرست چند تیم بودم.
خوروش درباره وضعیت کریم قنبری عنوان کرد: یکی از شرایط کرانچار حضور مرزبان در تیم بود. در جلسه ای که مدیرعامل باشگاه با قنبری داشت مطرح شد که اگر مرزبان به جمع کادر فنی بپیوندد به عنوان دستیار اول منصوب خواهد شد که قنبری از ادامه همکاری استعفاء داد، اما هنوز هیچ چیز قطعی نشده و هنوز منتظر جواب قطعی از سوی وی هستیم.
سرپرست تیم سپاهان در مورد مجید بصیرت گفت: جا برای بصیرت به عنوان یک سپاهانی قدیمی همیشه هست. وی در قضیه حذف از آسیا به طور صددرصد مقصر نبود و خود رحمان احمدی هم تقصیر داشت که زمان بستن قرارداد این مسئله را مطرح نکرد. همچنین AFC هم مقصر است که به ما اعلام نکرد.
وی با بیان اینکه در جریان مبلغ قرارداد کرانچار نیست خاطرنشان کرد: در سال های قبل به تیم های پایه توجهی نشده و هدفمان تزریق بازیکن از تیم های پایه به بزرگسالان است همچنین نگاه ویژه ای به آنها خواهیم داشت.
علیرضا مرزبان دستیار کرانچار که در این نشست حاضر بود نیز در خصوص سوابق خود اظهار داشت: عضو جامعه مدرسین اروپا هستم و در پرسپولیس و شاهین بوشهر مربیگری کردم. همچنین در اسلواکی با کرانچار همکار بودم که با توجه به وضعیت بد روحی و تاکتیکی تیم موفق شدیم این تیم را در دسته خود نگه داریم.
مربی سپاهان افزود: در کنار کرانچار تیم ملی مونته نگرو را به مرحله پلی آف رساندیم و با تمام مشکلات به اهدافمان رسیدیم.
وی خاطرنشان کرد: وقتی کرانچار خواست به ایران بیاید به وی گفتم:ژ چرا زود تصمیم گرفته و جواب دادی که کرانچار عنوان کرد برای من تاریخ سپاهان مهم است و به این علت زود جواب مثبت دادم. کرانچار گفت اگر بخواهم در ایران کار کنم فقط آن تیم سپاهان است و برای قهرمانی و موفقیت در آسیا به این تیم می روم.
|