شیرینی برشته نارگیلی
پنج شنبه 7 مرداد 1389 10:36 AM
شیرینی برشته نارگیلی
مواد لازم
:
نان تست به میزان لازم
تخممرغ یك عدد
شیر 4/1پیمانه
شكر یك قاشق سوپخوری
پودرنارگیل یك پیمانه
طرز تهیه
:
تخممرغ و شكر را با هم میزنیم تا شكر كمی حل شود. سپس شیر را به آن اضافه كرده و دو دقیقه دیگر هم میزنیم. نانهای تست را به هر شكلی كه دوست داشتیم برش میزنیم. سپس در پودر نارگیل غلتانده و در سینی فر میچینیم و در دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار میدهیم تا رنگ برشته نارگیلی تغییر كند