0

کاریکاتور اهانت آمیز به تیم ملی ایران

tala2207
tala2207

چهارشنبه 31 تیر 1388  11:06 AM

این همان کاریکاتور اهانت آمیزی است که روز جمعه روزنامه تاگس اشپیگل منتشر کرد و روزنامه ۹۰ واکنش بیش از حد تندی به آن نشان داد. ماجرا از این قرار است که در حال حاضر میان احزاب حاکم سوسیال دموکرات و دموکرات مسیحی آلمان بر سر حضور ارتش فدرال برای تامین امنیت در جام جهانی اختلاف افتاده است. این روزنامه چاپ برلین هم با این کاریکاتور احمقانه که در آن تیم ملی ایران با بمب کمری به جام جهانی رفته بر ضرورت دخالت ارتش تاکید کرده است.

تاگس اشپیگل  یک روزنامه لیبرال و جدی است و نمی دانم در این شرایط بغرنج چرا دست به چنین کاری زده است. راستش من وقتی واکنش تند «۹۰» را خواندم ابتدا باور نکردم، اما وقتی کاریکاتور را دیدم شوکه شدم. هر چند کاریکاتور کارش افراط است و به آزادی مطبوعات در اروپا هم باید احترام گذاشت، اما به نظر من این کاریکاتور باز هم عبور از همان خط قرمز است و نمی تواند قابل قبول باشد.

البته کلائوس شتوتمن، کاریکاتوریستی که این طرح را کشیده طبق گزارش صدای آلمان مدعی شده که اصلاْ هدفش توهین نبوده و بلکه کاملاْ برعکس، مخالف صددرصد حضور ارتش آلمان است و می خواسته بگوید «مگر فوتبالیست‌هاى ایران بمب به كمر بسته‌اند كه نیاز به حضور ارتش باشد!»

البته چنین برداشتی از این کارتون واقعاْ سخت است و باید گفت که انصافاْ او نتوانسته این پیام را منتقل کند. در هر صورت امیدوارم سوءتفاهمات هر چه زودتر برطرف شوند.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها