آدقويدي، اوزوک اوزوک، توپ آقاچي، چاتارام، خبرجيلو، قاچان - قاچان، گاو دارم، گل يا سوخت، هفت سنگ، يک خان دوخان و ....
گاو دارم
ابتدا دايرهاى روى زمين مىکشند و بعد هريک از بازيکنان سنگى برداشته و در فاصلهٔ دومترى دايره ايستاده و سنگ خود را بهطرف دايره پرتاب مىکنند. سپس فاصلهٔ سنگها تا دايره را اندازهگيرى مىکنند، کسى که سنگ آن دور از دايره افتاده باشد، گاو و فردى که سنگ آن نزديک دايره است، صاحب گاو مىشود. آنگاه صاحب گاو دست گاو را گرفته و با صداى بلند مىگويد:
آى گاو دارم، آى گاو دارم.
بازيکنان: مىفروشي؟
صاحب گاو: بله
بازيکنان: چند مىفروشي؟
صاحب گاو: سه قران
بازيکنان: چقدر گران ست!
صاحب گاو با عصبانيت مىگويد: پس بزن تا بميرد. يکى از بازيکنان دست خود را به گاو زده و فرار مىکند، اگر گاو بتواند اين بازيکن را بگيرد، خود بازيکن گاو مىشود و بازى بههمين ترتيب ادامه پيدا مىکند.
صاحب گاو نيز مىتواند دست خود را به گاو زده و خود را در بازى شريک کند. در پايان بازى کسانى که گاو نشده باشند و در واقع توانسته باشند از دست گاو بگريزند، برندهٔ بازى خواهند بود.
گل يا سوخت (ابهر)
ده تا پوست گردو را بهطور وارونه داخل يک سينى قرار مىدهند. يک نفر پنهانى دگمه يا شيء ريز ديگرى را زير يکى از پوست گردوها مىگذارد و از نفر مقابل مىخواهد که حدس بزند اين شيء زير کدام يک است. اگر شخص مقابل درست گفت 'گل' است و در غير اينصورت 'سوخت' است. بازنده بايد بهعنوان مجازات سور و سات و خرج شبنشينى بعدى را بدهد و يا شبنشينى بعدى در منزل او باشد.
قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست) /عنکبوت20