0

آیا از مشکلات زیر رنج می برید؟

 
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اردیبهشت 1388 
تعداد پست ها : 25019
محل سکونت : بوشهر

آیا از مشکلات زیر رنج می برید؟
سه شنبه 5 مرداد 1389  5:41 PM

آیا از مشکلات زیر رنج می برید؟

روابط اجتماعی رو به کاهش؟ پس روی؟ انجام کار به صورت بد؟ نارضایتی شغلی؟ خستگی جسمی روحی؟ بی میلی نسبت به تغییرات؟ عدم انعطاف پذیری؟ دلمردگی و بدبینی؟

هر کدام از موارد بالا نشانه ای از فرسودگی روانی هستند.

فرسودگی روانی در اثر استرس فراوان و طولانی مدت ایجاد می شود، که پس از آن نوعی تنش، خشم، غضب و خستگی به وجود می آورد. این مشکل روانی زمانی اتفاق می افتد که فرد با بی توجهی، بدگمانی و پرخاشگری رفتار می کند.

برای اجتناب از فرسودگی روانی باید خونسرد و مراقب خود باشید. در خیلی از شرکت ها و ادارات برنامه هایی ضد استرس وجود ندارد، پس هر فردی باید مسئول سلامت روان خود باشد.

همه ما، به خاطر پیشرفت های تکنولوژی در محل کار، می توانیم شدیدتر اما سریع تر کارمان را انجام دهیم. اما کارگر یا کارمند تنها چیزی است که در اداره ترفیع پیدا نکرده است. افراد مجبور هستند حتی بیشتر از گذشته کار انجام دهند، اما هیچ تنوع و پاداشی نداشته باشند، از این رو دچار افسردگی و استرس شغلی بشوند. افسردگی یک شبه اتفاق نمی افتد. با گذشت زمان، استرس جمع می شود و در نهایت به نوعی خستگی، پس روی و دلمردگی تبدیل می گردد.

زمانی که شما انرژی و انگیزه خود را از دست می دهید، و نمی دانید که با این مشکل چگونه کنار بیایید، دچار افسردگی روانی می شوید.

اگر به موارد زیر توجه کنید، شاید از افسردگی رنج ببرید:

عدم تحمل همکاران و رفتار خشونت آمیز با آنها، نکوهش و ملامت اطرافیان و تقصیر خود را گردن آنها انداختن، انزوا، دلتنگی، رو آوردن به نوشابه های الکلی و بعضی خوراکی ها.

علائم جسمی هم شامل این موارد هستند:

سردرد، افزایش فشارخون، بیماری های مزمن. به راستی استرس شما را از پا در می آورد و بیمار می کند. باور کردنی نیست، پاسخ به این افسردگی از فردی به فردی دیگر متفاوت است، از اعتیاد به پرکاری گرفته تا عدم تمایل به ادامه شغل، متفاوت می شود. خیلی از مردم قبل از این افسردگی، افرادی پر بازده و پر توان بوده اند، که گاهی طمع و زیاده خواهی باعث استرس در آنها شده است، که بعد از آن قادر به مدیریت امور خود نیستند و در نهایت دچار افسردگی روانی می شوند.

شاید بدترین قسمت افسردگی این باشد که تمام جنبه های زندگیتان را تحت تاثیر قرار می دهند (نه فقط جنبه شغلی). بی توجهی به استرس منجر به افسردگی و دلمردگی می گردد.

آیا بیش از حد استرس دارید؟

می توانید فرمی را در این زمینه پر کنید

اما خیلی از افراد با دیگران صحبت نمی کنند، تا متوجه شوند که نشانه ای از استرس در آنها وجود دارد. این که برخی افراد علت و راه حل استرس خود را نمی دانند، مشکلشان دو چندان می شود.

متاسفانه، گاهی اوقات خانواده و اطرافیان با توجهی و خواسته های بی جا، مشکل و افسردگی فرد را بیشتر می سازند. برگشت از کار پر تلاش به خانه ای که باید تمیز گردد، رسیدگی به تغذیه و امور فرزندان، و همسری که شایسته توجه است، می تواند فرد را مستاصل کند و از پا در آورد. گاهی استرس آنقدر تاثیر بد روی فرد می گذارد که وی فلج می گردد و قادر به انجام امور خود نخواهد بود. از آنجا که توجه به خواسته های دیگران بیش از حد برای این قبیل افراد اهمیت دارد، خودشان را فراموش می کنند. در این صورت چگونه می توانند به خودشان فکر کنند و قدری هم برای خود ارزش قایل شوند؟

پس اگر از لحاظ روانی خودشان را تخلیه نکنند، مشکلات بیشتر می شوند.

اگر فرد به احتیاجات خود در تمام جنبه های زندگی توجه کند، امور جزئی را کنار می گذارد و آنها برای وی بی ارزش می گردند.

 

 

http://www.persianmetaph.com/images/shadmani.jpg

لزوم توجه به خود

در مصاحبه ای دکتر جوزف کمپبل از لزوم استراحت و آرامش در زندگی مدرن سخن گفته است، وی در ادامه گفته:

آرامش در زندگی هر فردی اهمیت دارد. شما باید یک اتاق داشته باشید، یا یک ساعت و روز، جایی که فارغ از مشکلات روزمره، یا اینکه دوستان شما چگونه افرادی هستند، به چه کسانی بدهکار هستید، از چه کسانی طلب دارید، به استراحت بپردازید و آرامش پیدا کنید. شاید در خلوت خود فکر کنید که خب با این کار که مشکلات حل نمی شوند، اما با گذشت زمان بهبودی حاصل می شود.

در خلوت خود به عبادت بپردازید و با خدای خود راز و نیاز کنید، حتی الامکان به مسجد، کلیسا و اماکن زیارتی بروید و استرس را از خود دور نمایید.

افسردگی حتی باعث می شود که افراد پر تلاش و با ارزش، احساس نوعی بی ارزشی در محل کار خود بکنند، فقط به خاطر نوعی خستگی. اگر در بلند مدت از آنچه انجام می دهیم رضایت نداشته باشیم، سعی و تلاش خود را از دست می دهیم و قادر به ادامه راه نیستیم. اما با راه حل های سازنده و مقابله با استرس، می توانیم از مشکلات بکاهیم و از انجام امور لذت ببریم. .

سر و کار داشتن با استرس

اگر چه مشکل خیلی از افراد خورد و خوراک است و رفاه و سعادت را در خوب خوردن می دانند، اما باید ساده تر برخورد کنند. در عوض یک کاسه میوه، کشمش، مغزها، و دیگر خوراکی های مغذی را در دسترس داشته باشند و هر زمان که هوس فست فود یا اسنک کردند از آنها میل کنند. از دیگر کارها برای غلبه بر استرس، خواب و استراحت کافی و فعالیت بدنی می باشند. ورزش به این معنا نیست که حتما هفته ای سه روز و هر بار یک ساعت به باشگاه بروید. بلکه پیاده روی صبحگاه یا عصر در اطراف خانه خود یا پارک محل بهترین ورزش است که شما را سرحال و پر انرژی می سازد.

زمان برنامه ریزی برای فعالیت بدنی، حتما آرامش روحی خود را نیز در نظر بگیرید. برخی افراد تا دیر وقت در کلوپ و باشگاه های ورزشی می مانند، با این کار نه تنها آرامشی دریافت نمی کنند، بلکه دچار نوعی دلزدگی و خستگی می گردند. ورزشی را انجام بدهید که دوست دارید. گاهی اوقات با رفتن به ورزشگاه، علاوه بر استرس ناامید هم می شوید. پس سعی کنید هر کاری که به نفع شماست، انجام بدهید.

تغییراتی را ایجاد کنید که می دانید از آنها لذت می برید و از عهده آنها برمی آیید.

سرگرمی نیز کلید حل مشکلات است

مدیتیشن نیز موثر است. ساعاتی را به کتاب خواندن اختصاص بدهید. یا به کتاب فروشی و کتابخانه مورد علاقه خود بروید و در سکوت آنجا به مطالعه بپردازید. به بازار بروید و در خرید اجناس لوکس لذت ببرید. در حمام شمعی خوشبو قرار بدهید و دوش بگیرید.

زمان استراحت خود را فراموش نکنید. و در محلی ساکت استراحت کنید. ذهن خود را پاک نمایید. خیلی مواقع آنقدر در همهمه و سر و صدا قرار می گیریم که خودمان هم متوجه نیستیم، فقط وقتی در خلوت قرار می گیریم به نعمت سکوت پی می بریم. قبل از خواب یک فنجان چای یا قهوه بدون کافئین بنوشید. به جای تماشای 2یا 3 ساعته تلویزیون، فعالیت شخصی خود را انجام بدهید. به موزه شهر خود بروید، یا هر هفته با همسر خود پیک نیک بروید. به سینما و تئاتر بروید (هر هفته یا هر شب).

اول هر ماه لیستی از کارهایی را که از انجام آنها لذت می برید، تهیه کنید. به شهرهای زیبای اطراف خود بروید و به گردش بپردازید. می توانید آدرس اماکن دیدنی شهرها را در اینترنت جستجو کنید.

اولین قانون زندگی این است که:

در صورت قوی بودن، برای دیگر افراد خوب هستید. به جای اینکه نیاز اطرافیان را مهمتر از نیاز خود بپندارید، بدانید که تنها با سالم و خوشحال بودن، می توان بهترین کار را برای رئیس، دوستان و خانواده خود انجام داد.

چیزی که درست در زمان استرس از آن غفلت می کنیم، به کارگیری تلاش در تمام جنبه های زندگی می باشد.

همه ما به هشت ساعت خواب شبانه نیاز داریم. گاهی با خود می گویید خانه ام خیلی نامرتب و کثیف است و فردا فرصت تمیز کردن آن را ندارم، اما فراموش نکنید که برای انجام هر کاری به طور موثر باید انرژی و شادابی داشته باشید.

می توانید در جلسات خانوادگی و اجتماعی شرکت کنید، اما با دقت نظر در مباحث شرکت کنید تا استرس شما کاهش یابد. با شرکت در این جلسات می توانیم روی راه حل های موثر برای حل مشکلات تمرکز نماییم. باید مثبت و سازنده فکر کنید و خود را دست کم نگیرید تا نوعی قدرت برای غلبه بر استرس و فشار روانی پیدا کنید. نباید استرس شما را کنترل کند، بلکه شما باید زمام امور را به دست بگیرید و استرس را مهار کنید.

راه شکست فرآیند افسردگی روانی، اطلاع از شیوه های پیشگیری از استرس می باشد. اگر بتوان به شیوه ای موثر از استرس جلوگیری یا بر آن غلبه کنیم، پیامدهای منفی آن ریشه کن می شوند. جستجوی راه های موثر برای غلبه بر استرس، کلید شکست افسردگی روانی است.

غلبه موثر بر استرس

موارد زیر راه های موثر برای غلبه بر تنش در زندگی می باشند:

• دلیل و چگونگی احساسات شخصی خود را بشناسید.

• بدانید چه موقع دچار استرس می شوید.

• فقط کاری را که از عهده آن برمی آیید، انجام بدهید.

• به فعالیت بدنی و تغذیه خود توجه کافی مبذول بدارید.

• اگر به کمک نیاز دارید، دیگران را باخبر کنید.

• اگر خسته هستید، حتما استراحت کنید.

• مهارت های شغلی خود را ترفیع نمایید.

• اهداف کلی خود را به جزء تبدیل کنید. چرا که با انجام هدف جزئی احساس پیشرفت و ترقی می کنید، و نیاز نیست که منتظر انجام یک هدف طولانی مدت بمانید.

• یک زندگی فعال را خارج از محل کار خود خلق کنید.

• آنچه را که به دست می آورید، بپذیرید.

• احساس برد کنید.

• در دیگران نیز انگیزه ایجاد نمایید.

• به توصیه مفید دیگران توجه کنید.

• مثبت بیاندیشید.

• توازن، توازن، توازن را یاد بگیرید.

منابع مفید برای غلبه بر استرس

در زیر لیستی از منابع برای کنترل و مهار استرس آورده شده است:

www.Stress.about. com

www.realage. com

www.stretcher. com

در سایت اول، مقالات متعددی در زمینه استرس وجود دارد. همچنین اعضای این سایت راه های مبارزه با استرس را به دیگران آموزش می دهند.

در سایت دوم، استراتژی ها تغذیه و سلامت آورده شده است. با کمک مقالات این سایت می توانید رژیم غذایی و سلامت خود را بهبود ببخشید.

از انجا که منشا استرس خیلی از مردم، مسائل مالی است، به بهره گیری از مقالات این سایت می توانید راه حل های موثر برای مشکلات مالی خود پیدا کنید.

استرس به طور موثر می تواند کنترل شود. اگر احساس می کنید که به کمک استراتژی هایی خاص می توانید آن را از بین ببرید، هرگز تعلل نکنید.

مشاورین یا روان شناسان نیز می توانند به شما مدد رسانند. اما باید عادات، عکس العمل های خود را بهبود ببخشید تا بتوانید احساس سرمستی کنید.

یر چتر خوشبختی

«ژرمی تایلر» می‌گوید: «گرفتار دزدان شدم، هرچه داشتم به تاراج بردند. فقط آفتاب، ماه، آتش، آب و خاک را با زنی که مرا دوست دارد و آشنایانی که از صحبت‌شان لذت می‌برم، برایم باقی‌گذاشتند؛ در این‌صورت، من همه‌چیز دارم و دزدان نتوانستند در بنیان خوشبختی و سعادتم رخنه‌کنند.»

رازهای ساده‌ی خانواده‌های خوشبخت:

- برای زندگی خود، محله‌ی مناسبی انتخاب کنید:

گذشته از این حقیقت که محل زندگی خود را با توجه به بودجه و امکانات‌مان انتخاب می‌کنیم، اما همین انتخاب که گاهی محدود هم هست، باید با تفکر صورت‌گیرد. سؤال اصلی این است که همسایه‌های شما چه کسانی هستند؟ آیا در این محل، تعداد بچه‌ها زیاد است؟ آیا فرزندان شما می‌توانند به‌راحتی در خارج از خانه رفت‌وآمد و بازی کنند؟ آیا در این محل، مدرسه‌ی خوب، کتابخانه و خدمات مشابه وجود دارد؟ به‌خاطر داشته باشید افرادی که از محل زندگی خود راضی هستند، 25درصد بیش از دیگران از زندگی خانوادگی‌شان رضایت دارند.

- با فرزندان خود صحبت کنید:

اگر با فرزندان خود ارتباط برقرار نکنید، احتمال این‌که آنان با بدبینی و احساس ناامنی رشد کنند، بسیار زیاد خواهد بود. هنگامی‌که کودکان، غمگین و گوشه‌گیر به‌نظر می‌آیند، این وظیفه‌ی شماست که گفت‌وگو را آغاز کنید و به بهترین نحو، دلیل ناراحتی آنان را بپرسید چراکه فرزندان به توجه واقعی شما نیاز دارند و باید آن را حس کنند.

- افکار و خاطرات روزانه‌ی خود را بنویسید:

تحقیقات و آمار نشان‌می‌دهد والدینی که یک دفتر روزانه دارند، زندگی خانوادگی شادتری دارند. ثبت احساسات و افکارتان درباره‌ی جهان اطراف، امیدها و رؤیاها یا هرچیز دیگری که در ذهن دارید، علاوه‌بر ثبت خاطرات، یک فضای خصوصی و آرام‌بخش نیز برای‌تان فراهم می‌نماید.

- کارهای منزل را با همدیگر انجام دهید:

شاید تصور می‌کنید که انجام کارهای منزل به‌تنهایی ساده‌تر باشد اما زمانی‌که کارها بین زن و مرد و فرزندان تقسیم شود، همبستگی و احترام بیش‌تری را به‌دنبال خواهد داشت. زمانی‌که کارهای خانه به‌طور عادلانه تقسیم شود، خوشبختی خانواده افزایش می‌یابد.

- با خانواده‌ی همسرتان مهربان باشید:

داشتن رابطه‌ی خوب با والدین همسر، نه‌تنها موجب می‌شود که همه روزگار بهتری در کنار هم داشته باشند، بلکه شناخت بهتری از شریک زندگی‌تان نیز به شما خواهد داد.

- درباره‌ی تاریخ خانواده‌ی خود صحبت کنید:

شنیدن خاطرات و داستان‌هایی از نسل‌های گذشته، موجب استحکام بنای خانواده و قدرت‌بخشیدن به ریشه‌های خانوادگی در ذهن کودکان خواهدشد؛ دانستن این‌که چه کسی هستیم و از کجا آمده‌ایم، همواره جالب و در بسیاری مواقع، افتخار‌آمیز است.

- به خود اعتقاد داشته باشید:

والدین خوب، کسانی هستند که در زندگی فرزندان خود حضور دارند و عشق بی‌قید و شرط خود را به آنان عرضه می‌کنند؛ آنان را درک‌کرده و در مشکلات، یاری‌شان می‌کنند. پس بهترین پدر و مادر ممکن باشید و از آن‌چه انجام می‌دهید، شاد باشید.

- فرزندان‌تان را نازپرورده بار نیاورید:

کودکانی که توسط والدین بیش از حد حمایت‌گر بار‌می‌آیند، به‌سختی می‌توانند در خارج از محیط خانواده موفق باشند. سپر بلای فرزندان خود نشوید، بلکه مشکلات را برای‌شان توضیح دهید. اجازه دهید فرزندان، فرصت کافی برای محاسبه‌ی خطرات بی‌فکری، بی‌دقتی و اندوختن تجربه از اشتباهات را داشته باشند و به آنان بیاموزید که مسائل ناگوار، همیشه وجود دارند اما شما همیشه سعی خواهید کرد که برای رفع مشکلات، آنان را یاری دهید.

- با همسر و فرزندان‌تان مانند دوستان خود رفتار کنید:

با خانواده‌ی خود همان‌طور رفتار کنید که با دوستان نزدیک‌تان رفتار می‌کنید؛ برای‌شان وقت بگذارید، به درددل‌شان گوش‌دهید و گاهی با آنان به گردش‌، خرید یا رستوران بروید.

- اعصاب خود را کنترل کنید:

اعضای برخی خانواده‌ها عادت‌دارند در زمان بحث، فریاد بکشند؛ چنین رفتاری نه‌تنها برای کودکان، بسیار مخرب است بلکه هیچ مشکلی را هم حل نمی‌کند. زمانی‌که از شدت عصبانیت نمی‌توانید درست فکر کنید، خود را از بحث بیرون بکشید.

- مراسم خانوادگی خاصی ترتیب دهید:

مراسم خانوادگی شما می‌تواند یک گردهمایی سالیانه یا یک گردش هفتگی باشد؛ مهم این است که چنین برنامه‌هایی در تقویت و همبستگی خانوادگی، تأثیر فراوانی دارند.

- وقت‌شناس باشید:

وقتی در زمانی‌که تعیین می‌کنید حاضر باشید، نه‌تنها حس احترام دیگران را برمی‌انگیزید، بلکه به فرزندان و همسر خود نیز نشان‌می‌دهید که چقدر برای‌شان ارزش قائل هستید.

- با بزرگ‌ترها معاشرت کنید:

با خواهر و برادر، بزرگ‌ترهای فامیل و دوستان نزدیک خود معاشرت کنید. حضور این افراد می‌تواند در ایجاد الگوهای مناسب در فرزندان‌تان، بسیار مؤثر باشد. تحقیقات نشان‌داده کودکانی که با دوستان یا اعضای بزرگ‌تر خانواده معاشرت می‌کنند، شادتر هستند.

- به آنان بگویید که دوست‌شان دارید:

اگر علاقه‌ی شما به همسر و فرزندان‌تان، واضح باشد، به‌طور آنان نیازمند شنیدن‌اش خواهند بود؛ پس از یادآوری عشق خود به عزیزان‌تان غافل نشوید.

منبع‌:‌ Simple Secrets of Happy Families

 

 

 

چگونه شانس بیاوریم!؟

هنگامی كه به 45 سال گذشته برمیگردم، چنین به نظرم میرسد كه بزرگترین عامل تمام موفقیتهای من به عنوان دانشجو، دیپلمات یا تاجر، خوش شانسی بوده و بس.

هنگامی كه از ناپلئون پرسیدند كه آیا او ترجیح میدهد فرماندهان ارتش وی شجاع باشند یا زیرك، او پاسخ داد هیچكدام، من فرماندهان خوش شانس را ترجیح میدهم.

سوال اینجاست، چگونه شانس بیاوریم؟

در اینجا هفت عادتی را كه برای من عامل خوش شانسی بوده اند، با شما در میان میگذارم:

1. ماجراجو باشید اما سر دار و ندارتان شرط نبندید.

تمام موفقیتهای من به خاطر روحیه ریسك پذیرم بوده است. من آسایش تحصیل در دانشگاه شهر خود را رها رده و برای تحصیل به خارج رفتم. بر سر موضوعی كه واقعا برایم اهمیت داشت در مقابل رئیسم ایستادم. از كار در شركت استعفا داده و كار خودم را به وجود آوردم. به فروشنده ای در مقابل وثیقه اندك پول قرض دادم و موارد بیشماری از این قبیل. اینها، كارهایی بودند كه بیشترین پاداش را به دنبال داشتند. اما، در تمام این موارد من میتوانستم از عهده پیامدهای شكست هم بربیایم. البته قرار هم نبود كه در صورت شكست به جزیره الب تبعید شوم، اما باید همه جوانب كار را سنجید. هرچند كه من همیشه هم نمینشینم و یك برنامه عریض و طویل بچینم، بیشتر اوقات تنها از حس درونی خود پیروی میكنم، اما در تمام شرایط، كاری را انجام میدهم كه بدانم میتوانم از پس شكست آن برآیم.

2. كار را با اعتماد به دیگران آغاز كنید:

شما نمیتوانید تك و تنها به جای برسید و تنها با كمك دیگران میتوانید به اهداف خود دست یابید. این دیگران شامل دوستان، خانواده، همكاران، روئسا و كاركنان، فروشندگان و خریداران هستند. اگر شما ذاتا شكاك هستید یا دوست دارید تمام كارها را به تنهایی انجام دهید، امكان اینكه بخت به شما رو كند بسیار كم خواهد بود. زیرا معمولا شانس توسط دیگران بر سر راه شما قرار میگیرد.

3. با مهره های قوی خود بازی كنید:

نقاط قوت خود را بشناسید و آنها را به كار گیرید. نقاط ضعف خود را نیز بشناسید و از اینكه مجبور به استفاده از آنها شوید، اجتناب كنید. از وانمود كردن به قدرتهایی كه فاقد آن هستید خودداری كنید. شما میتوانید توان و قدرتمندی خود را افزایش داده و بر ضعفهای خود چیره شوید. اما قبل از هرچیز باید مهارتها، استعدادها، دانش و روابط خود را به خوبی بشناسید و در هر زمان كه میتوانید، از آنها استفاده كنید. این كار احتمال خوش شانس بودن را افزایش میدهد.

4. بیش از آنچه میگیرید، پس بدهید.

اگر میخواهید افراد خوش شانس را به برنامه خود وارد كنید، آماده بخشش باشید. شما باید بدون چشمداشت، برای دیگران قدمی بردارید. جربیات من، همواره نشان داده اند كه این ضرب المثل قدیمی: "از هر دست بدهی، از همان دست میگیری" واقعیت دارد و مطمئن باشید كه آنچه را بخشیده اید، چه مالی و چه معنوی، در غیر منتظره ترین موقعیت به شما باز میگردد و گره از كارتان میگشاید.

5. متناسب و سلامت شوید و این حالت را حفظ كنید:

نظور از تناسب و سلامت تنها از نظر فیزیكی نیست. منظور من بهداشت و سلامن جسمی، فكری و روانی است. صحیح غذا بخورید و فعال باشید. در هر سن و موقعیت به مطالعه و آموختن بپردازید. مثبت اندیش باشید. بدانید كه لزوما همواره همه چیز بر وفق مرادتان نیست. اما با اعتقاد بر امكان پذیر بودن موفقیت، حتی در موقعیتهای دشوار نیز پیروز خواهید شد. هرگز هنگام شب و زمانی كه خسته هستید، به مشكلات عمده و سخت نیاندیشید. سلامت و انرژی شانس به همراه خواهند داشت و قدرت مقابله با شكست را در اختیارتان میگذارند.

6. در برقرار كردن ارتباط و اطلاع رسانی مهارت یابید:

شما باید بتوانید به خوبی به دیگران بگویید كه هستید و چه میخواهید. بر روی مهارتهای كلامی خود كار كنید. منظور من شیوه استفاده از كلمات، روش واضح سخن گفتن و نوشتن و بیان منظور با كلامی ساده اما قدرتمند است. اگر فرصت دارید، زبان دیگری نیز بیاموزید. دانستن چند زبان مختلف، شانس بسیاری برای من به همراه داشت و امكانات كاری فراوانی در اختیارم قرار داد. به یاد داشته باشید كه در دهكده جهانی، اهمیت زبان هرگز كم نخواهد شد.

7. در كار و صنعت واقعی خود گام بردارید:

یك حسابدار میتواند به خوبی از برنامه های اقتصادی، جدولهای مختلف درآمد و سود و زیان و... مطلع باشد و كار خود را به خوبی انجام دهد، اما بعید است بتواند تغییر شغل داده و كفاش خوبی شود. هر راه اندازی، هر شركت و هر معامله ای بر مبنای یك صنعت یا برپایه رشته علمی یا تجربی خاصی بنا شده است. به سوگند بقراطی رشته مورد نظر خود وفادار باقی بمانید. در اینصورت دیگران متوجه میشوند كه شما واقعا در حرفه خود وارد و كارآمد هستید و بخت به شما رو خواهد كرد. با پرداختن به این عادات، به شانس فرصت بدهید به سراغتان بیاید. هر چه زودتر، بهتر.

    حمید.bmp

 

 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها