0

دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری
دوشنبه 25 مهر 1390  7:37 AM

دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری

مشخصات واحد

بنیانگذاری ۱۳۷۱

شهر ساری

رییس کیومرث نیاز آذری

معاون دانشجویی وحید فلاح سیادرکا

هیات علمی ۲۵۰

دانشجویان ۸۵۰۰

دانش‌آموختگان ۱۵۰۰۰

فضای آموزشی ۱۷۷۵۹ مترمربع

نوع واحد بسیار بزرگ

منطقه ۳

وب‌گاه http://www.iausari.ac.ir

 دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری در بهمن ماه سال ۱۳۷۱ فعالیت خود را با راه‌اندازی رشته‌های کامپیوتر، مکانیک، علوم تربیتی با گرایش مدیریت برنامه ریزی آموزشی و پرستاری و مامایی با جذب ۱۰۰۰ دانشجو آغاز کرد.[۱]

دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری در بهمن ماه سال ۱۳۷۱ مصادف با دهه فجر انقلاب اسلامی و روز میلاد مسعود بر اساس نیاز و ضرورت جامعه خصوصاً نسل جوان فعالیت خود را با راه‌اندازی رشته‌های کامپیوتر، مکانیک، مدیریت آموزشی و پرستاری و مامایی با جذب ۱۰۰۰ دانشجو آغاز کرد. ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری از بدو تأسیس به عهده آقای دکتر سید سیاوش میرشفیعی، ازسال ۸۲ تا دی ماه ۸۵ بر عهده دکتر مهرداد ایرانی و از اول دی ماه ۸۵ دکتر کیومرث نیاز آذری عهده دار ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری می باشد.

درجه دانشگاه

درجه واحد ساری بسیار بزرگ (ب) می‌باشد و یکی از مراکز بسیار فعال و گسترده در سطح دانشگاه‌های آزاد اسلامی منطقه سه ( گیلان، مازندران و گلستان )می‌باشد و در حال حاضر دارای بیش ۱۰۰ عضو هیأت علمی تمام وقت و ۱۵۰ مدرس پاره‌وقت در ۴۱ رشته تحصیلی در مقاطع مختلف می‌باشد و بیش از ۸۵۰۰ دانشجو در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند. از این دانشگاه تاکنون ۱۵۰۰۰ دانشجو فارغ‌التحصیل شده‌اند.

 

فضای آموزشی و امکانات واحد

فضای آموزشی این واحد دانشگاهی مساحت ۱۷۷۵۹ مترمربع است که ۱۰۰۰۰ مترمربع از آن در سایت مجتمع دانشگاهی واقع در کیلومتر ۷ جاده فرح آباد ساری(فیروزکنده) در زمینی به مساحت ۸۰۰۰ مترمربع ساخته شده و از بهمن ماه ۸۴ به بهره برداری رسید و در ۱۸خرداد ۸۵ با حضور آقای دکتر عبدا.. جاسبی رییس دانشگاه آزاد اسلامی و مسئولین استان طی مراسم ویژه رسما افتتاح گردید.

همچنین این دانشگاه دارای ۶۰۰۰ مترمربع زمین ورزشی (سالن‌های ورزشی سرپوشیده و زمین ورزشی روباز) و ۱۷۶۵۳۲ مترمربع زمین ملکی است.

واحد ساری دارای بیش از ۲۴ آزمایشگاه و کارگاه، ۲ کتابخانه با بیش از ۳۰۰۰۰ جلد کتاب و ۱۴۰ عنوان نشریه، ۲ باب خوابگاه با ظرفیت ۴۰۰ نفر مخصوص دانشجویان دختر و ۲ سالن غذاخوری با ظرفیت ۵۰۰ نفر و ۸ وسیله جمعی برای سرویس ایاب و ذهاب دانشجویان و کارکنان و اساتید می‌باشد. این دانشگاه از محل صندوق رفاه دانشجویی مبلغ ۲.۵۴۴.۹۰۳.۹۲۴ ریال وام در قالب هزینه تحصیلی، شهریه دانشجویی، ازدواج و وام ضروری به دانشجویان پرداخت کرده‌است و در بخش پژوهش نیز از محل اعتبارات صندوق پژوهشی مبلغ قابل توجهی برای حمایت از طرح‌های پژوهشی اعضای هیئت علمی و تشویق چاپ مقالات علمی در مجلات و شرکت در همایش‌ها و سمینارهای داخلی و خارجی پرداخت نموده است. در زمینه فعالیت فوق برنامه و فعالیت‌های فرهنگی و حمایت از تشکل‌های صنفی و دانشجویی این دانشگاه دارای سه تشکل فعال دانشجویی، بسیج دانشجویی و ۱۴ نشریه دانشجویی (علمی، فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و ورزشی) می‌باشد و همه ساله در قالب اردوهای دانشجویی، کاروانهای راهیان نور، سفرهای زیارتی مشهد مقدس، قم، جمکران و بازدید از اماکن دیدنی وتاریخی شهرهای مختلف کشور کاروانهای متعددی را اعزام نموده‌است.دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری سرپرستی مرکز بهشهر را نیز به عهده دارد.

معاونت امور سما

آموزشکده عالی فنی و حرفه‌ای سما وابسته به این دانشگاه نیز با دارابودن بیش از ۱۳ رشته فنی و حرفه‌ای و ۱۵۴۰ نفر جمعیت دانشجویی در مقاطع پیش‌دانشگاهی دبیرستان، هنرستان فنی و حرفه‌ای و دبستان و پیش‌دبستان و مهد کودک نیز مشغول فعالیت می‌باشد و بالغ بر ۴۰۰ دانش‌آموز و نوآموز در آنها مشغول به تحصیل می‌باشند. فضای آموزشی آموزشگاه‌ها و آموزشکده‌های عالی فنی و حرفه‌ای وابسته به این دانشگاه در زمینی بالغ بر ۱۳۶۳۵ مترمربع و مساحت ۵۷۸۰ مترمربع ساخته شد و از بهمن ماه ۸۴ به بهره‌برداری رسید و در ۱۸ خرداد ۸۵ با حضور دکتر جاسبی رسما افتتاح شد.

مسجد دانشگاه

اين مسجد با معماري مدرن و اسلامي و با يكهزارو ششصدو پنجاه متر مربع زيربنا در مدخل ورودي مركز دانشگاهي در فروردین سال ۱۳۹۰ احداث شده است . مسجد دانشگاه آزاد اسلامي ساري داراي طبقه همكف و بالكن، اتاق پاسخ به مسايل شرعي و فضاهاي فرهنگي براي فعاليت هاي دانشجويان است .ورودي هاي اين مسجد طوري طراحي شده تا علاوه بر دانشجويان، اساتيد و كاركنان اين واحد دانشگاهي، مسافرين و ديگر شهروندان نيز بتوانند از اين فضاي معنوي استفاده كنند.

 

اين مسجد بزرگترين مسجد دانشگاهي شمال كشور است.[۲]

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها