0

دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات فارس

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات فارس
دوشنبه 25 مهر 1390  7:25 AM

دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات فارس

مشخصات واحد

بنیانگذاری ۱۳۸۴

رییس عبدالمجید اسدی

معاون آموزشی مسیح افقه

معاون پژوهشی محمدمهدی جباری

هیات علمی ۱۱۰

دانشجویان ۶۷۰۰

منطقه ۱

وب‌گاه http://www.fsriau.ac.ir

 در سال ۱۳۸۴ در زمینی به مساحت ۱۲۰ هکتار و با مساحت آموزشی ۳۰۰۰۰ متر مربع و تحت نظر واحد مرودشت با امکاناتی شامل خوابگاه دانشجویی برای پسرها و دخترها، سلف سرویس فعال، یک زمین چمن، یک ورزشگاه سر پوشیده چند منظوره، دو زمین تنیس، یک سایت کامپیوتر با چیزی نزدیک به ۱۰ یا ۱۲ کامپیوتر با ۷ رشته مهندسی در مقطع لیسانس بصورت تمام وقت و ۶ رشته کارشناسی ارشد آغاز بکار کرد.

آدرس این دانشگاه: فارس - مرودشت - کیلومتر ۱۴ جاده مرودشت؛ سد درودزن از طرف مرودشت: ۱۸ کیلومتری سددرودزن نشانه‌های دیگر: از طرف جاده پتروشیمی، بعد از پتروشیمی شیراز

در ابتدا دانشگاه تحت نظر دانشگاه مرودشت و بصورت مرکز فعالیت می‌کرد با ریاست بوستانی. در فروردین ماه ۱۳۸۵ با سفر عبدالله جاسبی رییس دانشگاه آزاد و تغییر ریاست به دکتر اسدی، دانشگاه رسماً فعالیت خود را بصورت مستقل و با جدا شدن از دانشگاه مرودشت آغاز نمود.

رشته‌های مهندسی این دانشگاه:

مهندسی برق - الکترونیک

مهندسی برق - کنترل

مهندسی برق - مخابرات

مهندسی برق - قدرت

مهندسی فناوری اطلاعات

مهندسی کامپیوتر نرم‌افزار

مهندسی عمران - عمران

مهندسی عمران - آب

مهندسی عمران - خاک

مهندسی عمران - راه

مهندسی عمران - سازه

مهندسی نفت - بهره برداری از منابع نفت

مهندسی نفت - مخازن

مهندسی نفت - حفاری

مهندسی مواد - متالورژی صنعتی

دانشگاه علوم و تحقیقات فارس در فروردین ماه سال ۸۴ در بازدید ریاست عالیه دانشگاه آزاد اسلامی دکتر جاسبی و موافقت ایشان و تصویب هیات امنای دانشگاه تاسیس گردید و با تلاش مسئولین واحد، منطقه، دبیرخانه و پرسنل واحد از مرکز دانشگاهی به واحد دانشگاهی با درجه بسیار بزرگ ارتقا یافت. دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات فارس در زمینی به مساحت بیش از یکصد هکتار در ۵۳ کیلومتری شیراز و در مسیر جاده سد درود زن در مکانی بسیار دیدنی واقع گردیده. در حال حاضر دانشگاه علوم و تحقیقات فارس با بیش از ۴۵۰۰ دانشجو و ۱۱۰ عضو هیئت علمی مشغول به کار است.

رشته‌های تدریسی در این دانشگاه عبارتند از:

مقطع دکترا: میکروبیولوژی، زیست‌شناسی (ژنتیک مولکولی، تکوینی، فیزیولوژی)

مقطع کارشناسی ارشد

 

مهندسی نفت مخازن هیدروکربوری .خاکشناسی، روانشناسی، آمار، ریاضی محض (آنالیز، جبر، هندسه و توپولوژی)، ریاضی کاربردی (آنالیز عددی، تحقیق در عملیات، کاربرد در فیزیک)، آموزش ریاضی، زبان‌شناسی همگانی، مترجمی زیان انگلیسی، حقوق (بین الملل، عمومی، خصوصی، جزا و جرم شناسی)، حشره شناسی، زیست‌شناسی (علوم جانوری، علوم گیاهی. فیزیولوژی.تکوینی )، مهندسی عمران سازه، فیزیک اتمی و مولکولی

یکی از رشته هایی که این دانشگاه بسیار روی آن سرما یه گذاری کرده رشته مهندسی نفت مخازن هیدروکربوری است که در مقطع کارشناسی ارشد هم دانشجو می پذیرد. اساتید به نام این رشته می توان آقایان دکتر ولی احمد سجادیان استادمسلم دروس fracture reservoir   engineeringوEnhanced oile recovery(eor) M و مدیر امور فنی شرکت نفت و گاز اروندان که مدرک دکتری خود را از دانشگاه هریوت وات اسکاتلند(بریتانیا)گرفته اندوهم چنیین دکتر حسام نجیبی درس pvtو دکتر سیاوش عاشوری دروس porous media و مخازن پیشرفته (هر دو فارغ التحصیل surry انگلستان و هیئت علمی دانشگاه صنعت نفت )را بر عهده دارند.از امکانات این دانشگاه می توان به آزمایشگاهای فوق تخصصی سنگ و سیال و آزمایشگاه سیال و گل حفاری وآزمایشگاههای ازدیاد برداشت ودکل حفاری آموزشی وsimulator اشاره کرد.به نظر می رسد در چند سال آینده این دانشگاه شانس زیادی خواهد داشت که برای اولین بار بین دانشگاههای آزاد اسلامی در مقطع دکتری این رشته پذیرش دانشجو داشته باشد در صورتی که هنوزموافقت قطعی وحتی اصولی با دانشگاه آزاد علوم تحقیقات تهران برای این مهم صورت نگرفته است.

مقطع کارشناسی: مهندسی برق (قدرت، کنترل، مخابرات، الکترونیک)، مهندسی فناوری اطلاعات، مهندسی عمران (آب، سازه، راه، خاک)، مهندسی کامپیوتر(نرم‌افزار)، مهندسی نفت (بهره برداری از منابع، حفاری و استخراج، مخازن)، مهندسی شیمی (پتروشیمی، صنایع پالایش، صنایع گاز)، مهندس مواد (متالوژی صنعتی)، مدیریت بازرگانی.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها