0

پخت و پز با گل کلم

 
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1388 
تعداد پست ها : 41934
محل سکونت : اصفهان

پخت و پز با گل کلم
دوشنبه 4 مرداد 1389  7:39 PM

پخت و پز با گل کلم


گل كلم یكی از سبزیجات فصل پاییز و زمستان است. این سبزی مقوی و سرشار از كلسیم را می‌توانید به صورت خام در انواع سالادها و یا پخته مصرف كنید . اگر قصد دارید گل كلم را در خوراك‌ها و غذاهای پختنی مصرف كنید فقط به خاطر داشته باشید كه از جوشاندن زیاد آن خودداری كنید زیرا گل كلم با چند جوش پخته و نرم می‌شود و پختن بیش از حد آن نه تنها موجب كم شدن خواص گل كلم می‌شود بلكه شكل ظاهری آن را نیز از بین می‌برد .
سوپ گل كلم
مواد لازم :
گل كلم، خرد شده به گل‌های كوچك ۷۵۰ گرم
آب مرغ سه چهارم لیتر
گوجه فرنگی، پوست گرفته و خرد شده ۲ عدد
پیاز، ریز خردشده ۱۷۵ گرم
سیر، رنده شده ۴ حبه
ریحان خشك ۱ قاشق چایخوری
آبلیمو یا سركه سفید ۵/۱ قاشق سوپخوری
شوید خرد شده تازه یا جعفری خرد شده تازه ۲ قاشق سوپخوری
كره ۱۵ گرم
نمك و فلفل به اندازه كافی
حدود دو لیتر آب را در ظرفی ریخته و روی حرارت اجاق گاز به جوش بیاورید . گل كلم را در آب جوش بریزید و یك دقیقه بجوشانید و بلافاصله در یك آبكش خالی كنید تا به این ترتیب گل كلم كاملاً تمیز شود. آب مرغ را در ظرفی ریخته با گوجه فرنگی، پیاز، سیر و ریحان روی حرارت اجاق گاز قرار دهید تا به جوش آید. حرارت را كم كنید و بگذارید سوپ به مدت حدود ۱۰ دقیقه بجوشد . گل كلم را اضافه كنید و بگذارید حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه تا زمانی كه گل كلم كمی ترد شود بجوشد. سپس دوباره حرارت اجاق را كاهش دهید و نمك و فلفل سوپ را به اندازه دلخواه اضافه كنید و بگذارید سوپ حدود ۱۰ دقیقه دیگر بپزد . شوید یا جعفری، آبلیمو و كره را اضافه كنید و سوپ را سرو كنید .
قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست)   /عنکبوت20
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها