طرز تهیه خمیر تابه ای
دوشنبه 4 مرداد 1389 11:02 AM
طرز تهیه خمیر تابه ای
مواد لازم
:
تخم مرغ
۵
عدد
آرد
۱
پیمانه پر
شیر
۱
پیمانه
روغن آب کرده
۴
تا
۵
ق .س
نمک وفلفل
به میزان لازم
طرز تهیه :
روغن ؛ شیر؛ تخم مرغ ؛ آرد ؛ نمک و فلفل را
با هم مخلوط کرده و هم میزنیم تا خمیر کاملاً صاف شود . در صورتیکه گلوله های آرد به آسانی باز نشود خمیر را از صافی رد می کنیم . تابه کوچکی را روی آتش میگذاریم تا داغ شود و یک قاشق مربا خوری روغن در آن میریزیم( بحدی که فقط ماهی تابه چرب شود)کمی از مایه را بقدری که سطح تابه را بپوشاند و زیاد ضخیم نشود داخل تابه میریزیم و حرارت را ملایم میکنیم تا مایه بسته شود و دور آن کمی برشته شود بعد پنکیک را در سینی که کمی آرد پاشیده ایم بر می گردانیم
.