۶۶ سال حبس
شنبه 23 مهر 1390 6:23 AM
روز گذشته دادگاه فرمایشی جمهوری آذربایجان، جمعی از مدافعان حجاب را در این کشور به ۶۶ سال حبس محکوم کرد.
دکتر صمداف رئیس حزب اسلامی جمهوری آذربایجان و شش تن از همراهان وی در این دادگاه به دلیل اعتراض به حذف اجباری حجاب در مدارس این کشور، با محکومیت های سنگین روبرو شدند.
به نوشته کیهان،آخرین جلسه محاکمه رئیس و اعضای حزب اسلام آذربایجان در حالی برگزار شد که یکی از شهودی که علیه اسلامگرایان شهادت داده بود، در نامه ای به رئیس جمهور نوشت: من را فریب داده اند و کاغذ سفیدی را امضا کردم تا تمایل خود را به پایان یافتن فعالیت یکی از شبکه های تلویزیونی اعلام کرده باشم اما بعد متوجه شدم که علیه افرادی که تاکنون آنها را ندیده ام، سند اتهامی را امضا کرده ام، این شاهد فریب خورده در پایان نامه اش از رئیس جمهوری کشورش در مقابل تهدید ماموران پناه خواسته است. سیاسی بودن این دادگاه ها موضوعی بود که دکتر صمداف در اولین جلسات دادگاه به آن اشاره کرده بود. وی با بیان اینکه «این دادگاه سفارشی است، احکام نه در دادگاه بلکه در نهاد ریاست جمهوری تنظیم شده اند»، خطاب به قاضی پرونده گفت: «بی خود ما و خانواده هایمان را به دادگاه نکشانید، احکام را بخوانید و خود را خلاص کنید.» هفته گذشته دادستان آذربایجان در لایحه ای پیشنهاد ۱۲ سال حبس را برای دکتر محسن صمداف ارائه کرده بود که این پیشنهاد با اعتراض وکیل رئیس حزب اسلام همراه شد. «انار قاسم اف» پس از پایان جلسه دادگاه وی و تعدادی از فعالان اسلامی جمهوری آذربایجان در گفت وگو با خبرنگاران گفت: از ابتدا مشخص بود که دادگاه نه براساس موازین حقوقی بلکه براساس مسائل سیاسی تشکیل شده و درخواست دادستان مبنی بر ۱۲ سال برای رئیس حزب اسلام این واقعیت را آشکار کرد. احکام دادگاه به شرح زیر است: دکتر صمداف رئیس حزب اسلامی جمهوری آذربایجان: ۱۲ سال حبس فردوسی محمد رضایف برادر زن رئیس حزب اسلام: ۱۰ سال حبس دیانت صمداف پسر عموی رئیس حزب اسلام: ۱۰ سال حبس واقف عبدالله یف معاون حزب اسلامی جمهوری آذربایجان: ۱۲ سال حبس روح الله آخوندزاده رئیس حزب اسلامی شعبه آستار: ۱۱ سال و شش ماه حبس سیدعباس فرامیز روحانی برجسته آذری: ۱۱ سال حبس ذوالفقار میکائیل زاده روحانی و حافظ قرآن: آزادی مشروط |
منبع : جهان نیوز |