ک کارآفرین مازندرانی: فراهمسازی مواد اولیه آسان مهمترین دغدغه تولیدکنندگان است
جمعه 22 مهر 1390 4:55 PM
خبرگزاری فارس: یک کارآفرین مازندرانی گفت: فراهم کردن مواد اولیه آسان از مهمترین دغدغههای تولیدکنندگان است که در صورت تحقق این امر یکی از مهمترین دغدغههای تولید این محصولات برطرف میشود.
مهدی نظری امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در شهرستان نکا با اشاره به تهیه مواد اولیه در تولید بیان داشت: تهیه مواد اولیه در تولید از عمده مشکلات تولیدکنندگان است که باید تدابیر خاص در این باره اندیشیده شود تا کالای باکیفیت و با قیمت مناسب در اختیار مردم قرار گیرد.
وی که خود تولیدکننده لولههای پلیاتیلن در مازندران است، یادآور شد: این تولید در صورت تهیه مواد اولیه مورد نیاز بهصورت فراوان و آسان میتواند مشکلات فراوانی را در کشاورزی، صنعت، عمران و ... برطرف کند.
نظری خاطرنشان کرد: از آنجایی که طرح آبرسانی و آبیاری در مصارف آشامیدنی و حتی کشاورزی بر اساس استانداردهای بینالمللی هر 25 سال باید تعویض شود و اینکه کشور ایران اسلامی به سبب دارا بودن پهنه بسیار وسیع مساحتی و قرارداشتن کشورهای همسایهای همچون عراق، پاکستان، افغانستان و حتی کشورهای آسیای میانه که از لحاظ امکانات زیربنایی در حال ساخت هستند، توجیه این فعالیت (تولید انواع لولههای پلی اتیلن ) را از لحاظ اقتصادی ممکن میسازد.
وی گفت: به شرکتهای پتروشیمی در طول ماه کمتر از پنج نوبت اجازه خرید مواد اولیه را در واحدها تولیدی میدهند، آن هم در هر مرحله نهایت 10 تن که این مقدار به اندازه مصرف حتی یک روز این واحد نیست و در این شرایط تولیدکننده ناگزیر به تهیه مواد اولیه از طریق مختلف است.
رئیس هیئت مدیر شرکت کیان لوله خزر در این راستا از مسئولان، مدیران و دستاندرکاران ذیربط خواست تا شرایطی را فراهم آورند بهگونهای که مواد اولیه مورد نیاز بهصورت آسان و به اندازه مورد نیاز در اختیار تولیدکننده قرارگیرد.
نظری با اشاره به اینکه در این بین تولید این محصول همواره با دردسرهای خاص خود همراه بوده است، خاطرنشان کرد: مهمترین معضل در این صنعت به ویژه در این برهه از زمان (جراحی اقتصادی ایران و همچنین تغییر ساختار مدیریت کلان کشور در بحث اقتصاد ) تهیه مواد اولیه مورد نیاز از پتروشیمیهاست که به دلیل عدم در دسترس بودن کافی مواد اولیه در این این شرایط تولیدکننده ناگزیر به تهیه مواد اولیه از طریق مختلف است که البته هزینه تمام شده آن نیز به مراتب بیشتر از نحوه خرید از پتروشیمیهاست.
وی گفت: در سالهای اخیر با ورود شرکتهای پتروشیمی به عرصه بورس نحوه خرید و میزان فرآیند آن مورد قبول است که جای تقدیر و تشکر دارد.
نظری درباره فعالیت شرکت کیان لوله خزر اظهار داشت: این شرکتتولیدکننده انواع لولههای پلیمری در زمینی به مساحت 4 هزار متر مربع واقع در شهرک صنعتی شهید شیخ موسی نظری نکا احداث و شروع به فعالیت کرده است.
وی افزود: این شرکت در سال 85 پایهگذاری شد و با به کارگیری امکانات و تجهیزات پیشرفته در سال 88 فعالیت تولیدی خود را آغاز کرده است.
این کارآفرین مازندرانی خاطرنشان کرد: این شرکت در ابتدا فعالیت خود را با به کارگیری دو خط تولید آغاز کند که قادر است در 18 سایز مختلف اقدام به تولید انواع لولههای پلیاتیلن در زمینههای مصرفی متفاوت از جمله بخش آبرسانی، کشاورزی و باغداری را آغاز کند.
نظری ادامه داد: محصولات این شرکت دارای نشان استاندارد تائید از واحد آب و خاک وزارت کشاورزی، و گواهینامه مدیریت کنترل کیفیت ایزو است.
رئیس هیئت مدیر شرکت کیان لوله خزر اضافه کرد: ظرفیت تولید سالانه محصولات این کارخانه در زمان بهرهبرداری 2 هزار و 500 تن در سال بوده که با اضافه شدن دو خط دیگر ظرفیت تولید به 6 هزار تن در سال رسیده است.
نظری بیان داشت: در حال حاضر در این کارخانه برای 22 نفر شرایط مناسب اشتغال فراهم شده است که هفت نفر از این افراد از متخصصان رشتههای مختلف مکانیک، حسابداری، برق و شیمی است.