خمیر کیک خوب
یک شنبه 3 مرداد 1389 5:39 PM
خمیر کیک خوب
مواد لازم :
*آرد
5 پيمانه
*
كره
1/2-1 پيمانه
*
تخم مرغ
4 عدد
*
بيكينگ پودر
2 قاشق چايخوري سرپر
*
شكر
1-1/3 پيمانه
*
نمك
1/8 قاشق چايخوري
*
شير
1 پيمانه
طرز تهيه :
فر را روي حرارت 350 درجه فارنهايت روشن نمائيد . تمام مواد را آماده كنيد و كنار بگذاريد تا با حرارت اتاق تنظيم بشوند. زرده و سفيده تخم مرغ را از هم جدا كنيد . ابتدا كره را با همزن برقي خوب بزنيد , شكر و زرده تخم مرغ را به آن اضافه كرده همزدن را ادامه دهيد تا بصورت كرم لطيف در آيد . آرد , بيكينگ پودر و نمك را مخلوط كنيد و كم كم همراه شير به كرم اضافه نمائيد . در آخر سفيده تخم مرغ را با همزن برقي بزنيد تا سفت شود , سپس آن را به خمير اضافه كنيد . كف قالب گرد به قطر 25 سانتي متر را كاغذ روغني قرار داده روي كاغذ روغني را چب كنيد . خمير را در قالب بريزيد و به مدت 60 دقيقه در طبقه وسط فر بپزيد
.