0

طرز تهیه خمیر مورد استفاده در کیک ها

 
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1388 
تعداد پست ها : 41934
محل سکونت : اصفهان

طرز تهیه خمیر مورد استفاده در کیک ها
یک شنبه 3 مرداد 1389  5:37 PM

طرز تهیه   خمیر مورد استفاده در کیک ها

 

 


مواد لازم :
* آرد        1/2   2پيمانه
*
شكر        1/2   پيمانه
 *
كره       2/3   پيمانه و1 قاشق سوپخوري
 *
تخم مرغ        1 عدد

 

 

طرز تهيه :
آرد و شكر را روي ميز كار بريزيد و وسط آن را گود كنيد. كره را تكه تكه به همراه تخم مرغ وسط آرد و شكر ريخته مخلوط كنيدو سپس از طرف خارج به داخل مواد را با چاقو تيزي بزنيد . تا تمام مواد به تخم مرغ و كره آغشته شود . مجدداً با دستهاي خنك مواد را ورز دهيد تا به صورت خمير يكنواخت در آدي . خمير را به صورت گلوله اي در آورده آن را در فويل بپيچيد و حداقل 30 دقيقه در يخچال قرار دهيد . سپس كف قالب گرد به قطر 25 سانتي متر را چرب نموده خمير رادر قالب پهن كنيد . در طبقه وسط فري كه با حرارت 350 درجه فارنهايت گرم نموده ايد بمدت 15 الي 20 دقيقه قرار دهيد بعد از پخت و سرد شدن مي توانيد با پودر قند يا هر نوع كرم و ميوة دلخواه تزئيين كرده و سرو نمائيد .

 

قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست)   /عنکبوت20
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها