قرآن را بهتر بشناسيم
شنبه 2 مرداد 1389 5:45 PM
عالم همه قطره اند و دریاست حسین خوبان همه بنده اند و مولاست حسین
ترسم که شفاعت کند از قاتل خویش از بس که کرم دارد و آقاست حسین
خلق میگویند که در بهداری قرب حسین دردها را بیشتر عباس درمان میکند
با سلام و دعای خیر برای همه اعضای گروه مارشال و عذر خواهی برای تاخیر ارسال ایمیلهای قرآنی و تشکر از ایمیلهایی که برای من ارسال کردید و از همه مهمتر ایام شعبانیه و ولادت با سعادت سه گل از بوستان نبوت اسوه عشق و صبر و بردباری سید و سالار جوانان اهل بهشت و صبح روشنی و کشتی نجات عالمیان حضرت حسین بن علی (ع) و سردار والامقام قیام عاشورا مرد میدان نبرد اسوه رشادت و جوانمردی و وفاداری جانباز کربلا ما منیر بنی هاشم حضرت ابولفضل العباس (ع) و حضرت سید و ساجدین مرد ادب زین العابدین را به همه شما عزیزان تبریک و تهنیت عرض میکنم و از خداوند متعال خواستارم به برکت ولادت این سه بزرگوار حوائج شما عزیزان را برآورده بخیر بفرماید . انشاء الله
خوب من زیاد وقت شما رو نمیگیرم و فقط هدیه ای دارم برای کسانی که به دلیل احاس گناه از خدا دور شدند و فکر میکنند به دلیل گناهانی که مرتکب شدند خداوند از آنها روی برگردانده اما این چنین نیست .
آیه ای از قرآن کریم به شما هدیه میکنم و شما هم این آیه را به دوستانتون هدیه کنید که این یکی از بهترین هدایاست و به خواندن این آیه مداومت داشته باشید .
آیه 53 و 54 سوره زمر
قُلْ يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُواْ عَلَى أَنفُسِهِمْ لَاتَقْنَطُواْ مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعاً إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُ (53)
بگو: «اى بندگان من كه بر نفس خويش اسراف (و ستم) كردهايد! از رحمت خداوند مأيوس نشويد، همانا خداوند همهى گناهان را مىبخشد، زيرا كه او بسيار آمرزنده و مهربان است.
وَأَنِيبُواْ إِلَى رَبِّكُمْ وَأَسْلِمُواْ لَهُ مِن قَبْلِ أَن يَأْتِيَكُمُ الْعَذَابُ ثُمَّ لَا تُنصَرُونَ (54)
و پيش از آن كه عذاب به سراغ شما آيد و ديگر يارى نشويد، به سوى پروردگارتان باز گرديد (و توبه كنيد) و تسليم او شويد.
نکته ها
اين آيه به گناهكاران پشيمان بشارت مىدهد.
در تمام كلمات اين آيه لطف و مهر الهى نهفته است:
1. پيام بشارت را رسول خدا صريحاً اعلام كند. «قل»
2. خداوند انسان را مخاطب قرار داده است. «يا»
3. خداوند همه را بندهى خود و لايق دريافت رحمتش دانسته است. «عبادى»
4. گناهكاران بر خود ستم كردهاند و به خدا ضررى نرساندهاند. «اسرفوا على انفسهم»
5. يأس از رحمت، حرام است. «لا تقنطوا»
6. رحمت او محدود نيست. «رحمة اللّه» )«رحمة اللّه» به جاى «رحمتى» رمز جامعيّت رحمت است، چون لفظ «اللّه» جامعترين اسم اوست(.
7. وعدهى رحمت قطعى است. «ان اللّه»
8. كار خداوند بخشش دائمى است. «يغفر»
9. خداوند همهى گناهان را مىبخشد. «الذنوب»
10. خداوند بر بخشش همهى گناهان تأكيد دارد. «جميعاً»
11. خدا بسيار بخشنده و رحيم است. «انه هو الغفور الرحيم»
خداوند با اين همه رأفت و مهربانى اعلام مىكند كه تهديدهاى آيات قبل، براى تربيت انسانهاست نه انتقام و كينه.
در فرهنگِ قرآن، اسراف معناى وسيعى دارد كه علاوه بر اسراف در مال، شامل اسراف در نفس و جان نيز مىشود. بدين معنى كه انسان در بهرهگيرى از استعدادها و ظرفيّتهاى وجودى خود از حدّ اعتدال خارج شده و دچار افراط و تفريط گردد.
مراد قرآن از اينكه مىفرمايد: خداوند همه گناهان را مىبخشد، آن نيست كه انسان گناه كند و بگويد خدا مىآمرزد، بلكه مراد آن است كه همه گناهان هر قدر هم بزرگ باشند قابل آمرزش است و نبايد از رحمت الهى مأيوس بود و طبيعتاً راه دريافت آمرزش الهى، توبه و جبران گناه است كه در آيه بعد آمده است
.
پیامها
1-
قوانين و احكام الهى در حد اعتدال است و نافرمانى مردم، تجاوز از حدّ اعتدال است. «اسرفوا على انفسهم»
2- در بخشش الهى نوع گناه و مقدار آن تفاوتى ندارد. «الذنوب جميعاً»
3- يأس از رحمت الهى جايز نيست. «لا تقنطوا»
4- آمرزش گناه اقتضاى رحمت خداوند است. «رحمة اللّه انّ اللّه يغفر»
5 - اميد به مغفرت زمينه آمرزش است. «لا تقنطوا... انّ اللّه يغفر»
6- اين خداوند است كه همه لغزشها را مىبخشد. «انّه هو الغفور» به جاى «انّه الغفور»
انشاءالله که خداوند توفیق عمل به احکام الهی را به ما عنایت بفرماید و در این شبهای عزیز گناهان همه ما را به لطف و کرمش ببخشد و همه ما را بیامرزد .
در این ایام پر برکت من رو هم از دعای خیرتان محروم نفرمایید و حتما به یاد همه گرفتاران و مریضان و ملتمسین دعا باشید .